REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Deniz Manzaralı Orman Yangınları!!!!

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Icon8 Deniz Manzaralı Orman Yangınları!!!!

    Sayın arkadaşlar bu bir siyasi yazıdır. Forumda siyaset yasak diyenlere atfolunur.
    Bir hükümet ve bir orman bakanı düşünün ki beyinlerinin arkasında 2b yasası var. Ve bunu çıkarmaya çalışıyorlar. Ne için bu kadar bu kanuna asılıyorlar dersiniz? Dikkat edin yangın çıkarılan her yer deniz manzaralı yerler. Konya'nın Ilgın ilçesinde veya Afyon'da çıkmıyorda bu yangınlar; nedense hep deniz manzaralı yerlerde çıkıyor? Bir ormanın orman olabilmesi için 80 yıl geçmesi gerekir. Yangınsız ve tam bakımlı bir şekilde. Yani ortalama bir Türk insanının yaşamı boyunca olmuyor bu ormanlar. Bu deniz manzaralı yerleri yakınca ne oluyor? Ağaçlandırılıyor öyle değil mi? Öyle. İki yıl sonra gözlerden ırak bir şekilde buraları orman vasfını yitirmiş yerler olarak 2B kanunlarıyla elin yabancısına; orman vasfını yitirmiş yerler olarak satılacak. Bu yangınlar boşa mı çıkarıyor sanıyorsunuz? Boşuna demiyorum çakal kasaba siyasetçisi, şerefsiz bürokrat ve kendini uyanık sanan aptal köylüler; en önemliside Yabancıların taşeronluğuna soyunmuş aşağılık terör örgütleri diye! Orman köylülerimizde az çakal değiller hani! Kars'ta göreve başladığım yıllarda dağın eteğinde olan orman; korucularında büyük desteğiyle 4 yıl sonra dağın arkasına gitmişti ne yazık ki! Her konuya maydonoz olan arkadaşlar bakıyorumda bu konularda klavyeniz bozuldu herhalde? Sizi bu tür konular açmıyor sanırım!
    Sözün özü: Bu vatan hepimizin. Ağacıyla, ormanıyla, börtü, böceğiyle. Bunlara sahip çıkmayanın insanlından şüphe ederim değil ediyorum. Bu yazı emperyalizmin uşaklığına soyunmuş birtakım vatansızlar için geçerli değildir. Üzerine alınan alınsın, parti pırtı hesabına. Hiç umurum değil canım ormanlarımız cayır, cayır yanarken her yıl.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (04-08-2008 Saat 06:50 ) değiştirilmiştir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    aslında üstadım klavyenin bozulduğu değilde bu tarz şeylerin öteden beri gelen rant işleri olduğudur ne desek fayda edeceğine ihtimal vermiyorum (memleketin malı deniz...) işte gerisi malum al birini vur ötekine ne gidenler bi şey yaptı bu memleket için nede gelenler Allah sonumuzu hayıretsin...sulh&saygı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •