REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
14 sonuçtan 11 ile 14 arası

Konu: hortbırd frekans 11200 de sınyal yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sirous Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    C.anakdan cihaziniza gelen kabloyu degistirin sorun biter
    bısey soracam kabloda sorun olsa hepsınde sorun cıkarmazmı benım hortbırt kanalarımın 12200 frekansında sorun baslıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bendede aynı sorun var polsat paketindeki 11200 frekanstakiler vede diğer kanallarda sinyal yok ne lnb den nede kablodan sadece bizdenmi bu sorun var acaba makinam gold master 9400cı yardımcı olursanız sevinirim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı wtwt99 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaslar benım sorunum frekans 11200 altında olan kanallar calısıyor ustunde olan kanallarda sevıye ve kalıte sıfır sorun ne olabılır uydum next
    arkadaşım aynı sorun bendede vardı fabrika ayarlarını geri yükledikten sonra tekrar taradım hepsinin sinyalleri geri geldi.(fabrika ayarlarını geri yüklersen bütün kanalların silinir)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı buskashi Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım aynı sorun bendede vardı fabrika ayarlarını geri yükledikten sonra tekrar taradım hepsinin sinyalleri geri geldi.(fabrika ayarlarını geri yüklersen bütün kanalların silinir)
    bugun formata yolladım bakım ne olacak arkadaslar ben ilk defa format attıracam ne gıbı seyler yuklenebılır ona gore yaptırım cıhaz next 2000 cı plus

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri