Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
62 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Amstrad Cihazlarla İlgili Sorunlar İçin Buraya

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

selam .arkadaşlar.elımde amstrad.16100.fta cıhazım var yenı gelen kanalları tarattım çogu yayını izleyemıyorum yardımcı olursanız .sevınırım .saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29

Alıntı ZİRVE09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    selam .arkadaşlar.elımde amstrad.16100.fta cıhazım var yenı gelen kanalları tarattım çogu yayını izleyemıyorum yardımcı olursanız .sevınırım .saygılarımla
    kardeşim tp ayar bölümünden tüm tp leri silin sonra 12731 v 3333 girdikten sonra şebe***i açık yapın hepsini bulacaktır yine çözemesseniz yardımcı oluruz:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ZİRVE09 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Tüm tp leri sil yeni olarak 12731 v 03333 olarak yaz vede şebe***i açık yap. tarattır eger bazı kanalların isimlri ch olarak gelir ise o kanalın üzerine gel izle tekrar tarattı düzelir kolay gelsin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri