Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Coca Cola İle 10 KONTOR Kazanın Ve Hediyeler Kazanın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bugun 10 Kontor Geldi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu sabitlenmiştir.Gereken kontorler hatlara yuklendiği için birbirinizin gruplarından faydalanabilirsiniz..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar yeni grup kodumu mu yazdım .....

389H9N yazıp 0532 754 25 00 numaraya büğün mesaj gönderin.. turkcellden kontör kazananın....kontör kazanmayan arkadaşlar olursa bana bildirsinler ben gönderecem kontör... ama merka etmeyin coca cola % 100 kontör gönderiyor...

ama unutmayın sadece büğün mesaj göndermeniz gerekiyor daha sonraki günlerde mesaj gönderirseniz kontör kazanamaya bilirsiniz..
    avea hattı olanlarda kontör yerine hediye çeki kazananıyorlar..

desteginizi bekliyorum arkadaşlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bugün 10 veririler yarın 100 alırlar sakın kanmayın bunlar bir tuzaktır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ahanda benim grup 38ERE3

Kullanıcı Bilgi Menüsü

:45: iimiş kontör varsa bende varım bu aralar zaten kontör sıkıntısı çekiyorum.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

grup kurduğum hatta turkcell 50 kontör yüklendi.

bu gruba üye yaptığım onlarca turkcell numarasına 10 ar kontör
    vodafone ve avea numaralarına 5 er ytl lik hediye çeki geldi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samuray87tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar yeni grup kodumu mu yazdım .....

389H9N yazıp 0532 754 25 00 numaraya büğün mesaj gönderin.. turkcellden kontör kazananın....kontör kazanmayan arkadaşlar olursa bana bildirsinler ben gönderecem kontör... ama merka etmeyin coca cola % 100 kontör gönderiyor...

ama unutmayın sadece büğün mesaj göndermeniz gerekiyor daha sonraki günlerde mesaj gönderirseniz kontör kazanamaya bilirsiniz..
    avea hattı olanlarda kontör yerine hediye çeki kazananıyorlar..

desteginizi bekliyorum arkadaşlar..
    arkadaşlar son duruma baktım ki kimse mesaj göndermemiş... kod numarasına büğün 10 kişiye bile mesaj göndettiremediysek o zaman kimsenin kontöre ihtiyaçı yok demektir... yada supersatforum kimse güvenemiyor geliyor bana... haksızmıyım...

büğün kontör kazanamaya biliriz ama müsait oldugumuz bir zaman büyük bir grup kurup herkesin kazanmasını saglayacagız...
    iyi geceler herkese

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı samuray87tr Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar son duruma baktım ki kimse mesaj göndermemiş... kod numarasına büğün 10 kişiye bile mesaj göndettiremediysek o zaman kimsenin kontöre ihtiyaçı yok demektir... yada supersatforum kimse güvenemiyor geliyor bana... haksızmıyım...

büğün kontör kazanamaya biliriz ama müsait oldugumuz bir zaman büyük bir grup kurup herkesin kazanmasını saglayacagız...
    iyi geceler herkese
    Arkadaşım ne yaparsan yap.İlk konuyu açan kazandı burada önce ve pratik olmak lazım.Örnek ben konuya girdim ilk mesajda yazan kodu gönderdim.Burada veya başka yerde her zaman konunun ilk mesajı ragbet görür..

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

39FTKP yaz 05327542500'A 2 kontör ücreti karşılığında sms göndererek benim gruba katılabilirsiniz.

AVEA HERYÖNE HEDİYE SMSİ OLANLAR LÜTFEN KATKIDA BULUNSUNLAR.
    AVEA HER YÖNE SMS HAKKINDAN DÜŞÜYOR. KONTÖRDEN DÜŞMÜYOR.

[SIZE=1]

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri