REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D-Smart oyunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart f47xfenerli

f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar
    sizin sanırım anlama güçlüğünüz var.alırken hangi kanalların açık hangilerinin paralı olacağını bilerek aldığımı ve bundanda memnun olduğumu yazdım ama siz konuyu çarpıtarak olayı başka yöne çekiyorsunuz.
    bu arada 2 yıl kadar önce (d-smart çıkmadan)mağazamda her marka uydu satıyordum.ama şuan için uydu almakla-satmakla,dijital platformlarla yakından uzaktan hiçbir ilgim yoktur.aydın doğan'lada hiçbir akrabalığım yoktur.bu yüzden faka bastınız
    eleştiri yapmadan önce türkçenizide biraz geliştirmenizi tavsiye ederim.(D-SAMART değil D-smart olacaktı):46:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olacagı buydu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bedava mal sirkeden tatlıdır arkadaşlar ben bunu hep demişimdir arkasında aydın doğan olan birşey varsa onu almadan önce 100 kere düşüneceksin zamanında aydın doğan sansui cihazlar ile şimdiki gibi yapmıştı yok lig macları bizde yok böle e neoldu sonunda sansuiler şimdi çöp normal bier fta gibi müşteri kullanıyor destek yok aynı durum şimdi d-smart içinde aynı vatandaştan nasıl para larımı onu düşünüyor aydın doğan yani vatandaşi nasıl kazıklarım onun hesabında ben olsam d-smart alacağima digiturk alırım bari dijitürkte d-smarttan daha kalıtelı yayınlar var hemde süper lip macları şimdide emanet cıhazla 1 yıl içkisiz lokanta ve kahvehanelere 564 ytl içkili yerlerde 980 ytl cıvarında ücretle cıhaz veriyorlar ayıp kardeşim ya bu kadarda rezillik olmaz verdiğiniz sözün arkasında durun yani durum şu no d-smart

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sanki digiturk farklı son 3 kanalı bedava uyduda çıkan kanalları koydular anımax beklerken yumurcak çıktı bide üstune zam yapıldı.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaşlar bu ülkede kimse kimseye zorla mal satmıyo kimin ne hesabına gelirse onu alıyo d smart sözünü tutmamazlık yapmadıki yine bedava biçok kanalı var sadece özel kanalları ücretli oda zorla değil isteyen kontörünü alır izler istemeyen o kanallar hariç çok daha güzel kanalları izleyebilir örneğin belgeseller yada çocuk kanalları bunlar bedava

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kenanacar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar bu ülkede kimse kimseye zorla mal satmıyo kimin ne hesabına gelirse onu alıyo d smart sözünü tutmamazlık yapmadıki yine bedava biçok kanalı var sadece özel kanalları ücretli oda zorla değil isteyen kontörünü alır izler istemeyen o kanallar hariç çok daha güzel kanalları izleyebilir örneğin belgeseller yada çocuk kanalları bunlar bedava
    kesinlikle size katılıyorum.d-smart gelecek olan bütün kanallar parasız olacak demediki.şu an açık olan kanallar paralı olmayacak dedi.
    bi tutturmuşsunuz d-smartın sonuda free tv,tele on gibi olacak,gene gümleyecek,gene üç kağıda gelecek,falan filan.bırakın artık kehanette bulunmayı.
    yeter yaw,bıktık sizin bu kehanetlerinizden.3-5 arkadaş her d-smart geçen yere aynı şeyleri yazıp duruyor ve milleti salak yerine sokuyor.
    ben 2 yıldır kullanıyorum ve çatır çatır belgeselleride açık olan film kanallarınıda seyrediyorum.zaten istediğimde buydu.her ay kimseye para falanda vermiyorum.istediğim film olursa ona paramı verip seyrediyorum.şimdi biz salakmı oluyoruz böyle yapınca.
    lütfen papağan gibi aynı şeyleri yazıp durmayalım.
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle size katılıyorum.d-smart gelecek olan bütün kanallar parasız olacak demediki.şu an açık olan kanallar paralı olmayacak dedi.
    bi tutturmuşsunuz d-smartın sonuda free tv,tele on gibi olacak,gene gümleyecek,gene üç kağıda gelecek,falan filan.bırakın artık kehanette bulunmayı.
    yeter yaw,bıktık sizin bu kehanetlerinizden.3-5 arkadaş her d-smart geçen yere aynı şeyleri yazıp duruyor ve milleti salak yerine sokuyor.
    ben 2 yıldır kullanıyorum ve çatır çatır belgeselleride açık olan film kanallarınıda seyrediyorum.zaten istediğimde buydu.her ay kimseye para falanda vermiyorum.istediğim film olursa ona paramı verip seyrediyorum.şimdi biz salakmı oluyoruz böyle yapınca.
    lütfen papağan gibi aynı şeyleri yazıp durmayalım.
    selametle.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizler madur kişileri çok uyarmıştık soyan gurubuna kanmayın diye ama nafile ben acımıyorum oh olsun memlekette keriz bitmiyor buna anlamıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bende size katılıyom para fatura yoktu birde d smartın kendi cihazına takılacaksın yeni cihaz alınsa evler cihaz cöplüğüne döner. Böyle giterse vadantaş yantı birde kartı cıkarısan yanar o korku yeter herkese cocuk cıkartı kartı, ne yapacağız kart yantı bekle babam bekle

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri