REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: D-Smart oyunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet bu yazılar bugunku gazetelerin mansetlerınde vardı malumunuz bu her zamankı gıbı aydın doğanın D Smart kullanıcılarına kıbarcıktan kazıgıdır.Şahsen ben D Smart kullanıcılarına şaşıyorum çunkı bu işi böğle olacagı taa basından bellıydı free tv zamanındada böğle çalkalantılar olmustu bizim halkımızdada var bile bile lades diyorlar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya bir konuda yazarken iyi okuyun ya da susun rezil olmayın 1 senedir forumda bunu gibi 50 tane konu açıldı . bu konuyu da açan digiturk calışanlarından biridir. konuyu acarken kes yapıştır yaptıgı haber ,dünkü akşam gazetesinin haberi akşam gazetesi kimin ? karamehmet. d smartın rakibi kim ? digiturk. digiturk kimin ? karamehmet

herkes kes yapıştır yaparak konu acar ama bu bir şirketin propagandasını yapmak olmamalı 1 senedir aynı terane yeter ya. senin yukarda actığını tekzip eden haberde vardı bugünkü gazetelerde onları neden koymadın buraya. sana ve senin gibilere inat eksik bıraktığını ben tamamlarım

Müşteri terk ediyor, Digitürk D-Smart’a saldırıyor

"Digital yayıncılıkta yıllardır tekel olmanın ***fini süren Digitürk, D-Smart’ın 14 ayda 700 bin aboneyi aşması ve her gün yeni başarılara imza atması üzerine iftira kampanyasına başladı. D-Smart’ın getirdiği rekabete ayak uyduramayıp değer kaybeden şirketlerini halka açamadığı için büyük hüsrana uğrayan Digitürk, grubunun gazetesinin genel yayın yönetmenini de yalan kampanyasına alet ederek D-Smart’a saldırdı. Yeni atılımlarla program içeriğini zenginleştiren ve her gün üye sayısını artırmaya devam eden D-Smart karşısında rekabeti kaybeden Digitürk, şimdi de yalana başvuruyor."

Abone kaybediyor

Digitürk’ün yalan kampanyasının gerçek sebebinin, son aylarda Digitürk’ten vazgeçenlerin sayısındaki artış olduğuna dikkat çeken Mehmet Ali Yalçındağ, açıklamasına şöyle devam etti: "Yıllardır karışık fiyatlandırma sistemlerinin arkasına sakladığı yüksek fiyatla abonelerini bezdiren ve sürekli abone kaybeden Digitürk, son yaptığı zamlarla da tepki alınca, her gün ortalama 3 bin yeni abone kazanan D-Smart’ın başarısı karşısında paniğe kapıldı."

Buna karşılık D-Smart’ın bugüne kadar ne söz verdiyse tuttuğunu vurgulayan Yalçındağ, "Digitürk’ün korktuğu başına geldi" diyerek, şu hatırlatmaları yaptı: "D-Smart’ın çıktığı günlerde yayın paketinde olan bütün kanalların ücretsiz olacağı, buna ilaveten ileride, ücretli kanallar ve hizmetler geleceğini söylenmişti. Ücretli hizmetlerin Digitürk gibi zorunlu tutulmayacağı isteyen abonelerin istedikleri sürece bu hizmetten faydalanacakları belirtilmişti. Tam da böyle oldu; tüm D-Smart kullanıcıları başlangıçta aldıkları kanalları ücretsiz izleyebilecekleri gibi, ücretli D-Smart Extra servislerden de istemeleri halinde faydalanabilecekler. Ayrıca D-Smart tarafından sunulan film ve kanalların ücretlerinin Digitürk’ten çok daha ucuz olması Digitürk’ü bir kez daha panikletti."

Rantçılık dönemi kapandı

"D-Smart’ın üstün teknolojisi ve iş modelindeki başarı Türkiye dışından da fark edildi ve yurtdışında bir çok platform tarafından talep görmeye başladı" diyen Yalçındağ, Digitürk yetkililerine şöyle seslendi: "10 yıldır pazarda tekel olan Digitürk, iftira artmak yerine, çağdaş ekonominin gereğini yerine getirin. Bu çağda dünyanın hiçbir ülkesinde yayıncılık tekeli yok. Digitürk için artık tatlı ve insafsız rantçılık dönemi kapandı. Bu rekabet sürecek. Digitürk’e düşen rakiplere iftira atmak değil, hizmet ve fiyat politikasını rekabetin yeni koşullarına göre düzenlemek olmalıdır."

Tekel kırıldı, bundan tüketici yararlı çıktı

D-SMART’ın pazara girmesiyle birlikte oluşan yeni ortamda, D-Smart’ın Türkiye’de digital yayıncılık tekelini kırdığını vurgulayan Mehmet Ali Yalçındağ, şu noktalara dikkat çekti: "Tekel kırıldığı için rekabet başlamış ve bundan tüketiciler yararlı çıkmıştır. Digitürk artık istediği paketi istediği fiyatı koyamamaktadır. Havada bedava olan kanallara hak para istemek ödememektedir. Bu rekabet daha da artacak ve Türk televizyon seyircisi de bu rekabetin büyük yararını görecektir. Yıllardır tek başına kaldığı piyasada, insafsız bir tekel rantı yiyen Digitürk bilmelidir ki, bundan böyle bu piyasada istediği gibi at süremeyecektir. D-Smart’ın hem program kalitesi ve zenginliği hem de çok ucuz fiyatlarla çok özel kanalları sunmasıyla artan rekabetini her gün biraz daha ensesinde hissedecektir. Digitürk ile D-Smart arasındaki bu rekabetin kazaranı ise televizyon izleyicileri olacaktır."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar D-smart'ın reklamını unutmayın unutmusanız izleyim.....

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Bizim amacımız D-smart'ı kötülemek degil sadece D-smart üyelerinin hakkını savunmak.......

Not:youtube kapalı oldugu için ktunnel üzeli yönlendiliyorsunuz.....
    Konu ultra-mehmet tarafından (08-08-2008 Saat 12:07 ) değiştirilmiştir.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hepside aynı ikisininde ortak derdi vatandaşın cebindeki para..adamlar telekomlada ortak çalışıyor denemek için bir arayın {şu anda bütün temsilcilerimiz diğer müşterilerle görüşüyor,beklediğiniz için teşekkür ederiz)tam 10 dakikada bağlanırsınız bu arada çoluk çocuğun bir aylık konuşma hakkını onlar alır(gaspeder)..almayın kardeşim izlemeyin.yok ben illa ki alacam diyorsanızda gidin hangi taş büyükse kafanızı ona vurun..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D smart falan yalan söylemedi vaad ettigi kanallar su anda d smart aboneleri ücretsiz izliyor zaten onlara ek ücret talep etmedilerki sadece adamlar ek para kazamak için paket cıkarttılar aynı digiturkun reklamı gibi ayda 10 ytl digiturk diyor ama 100 ytl ye kadar digiturk var kimse falan kandırılmadı dolduruşa gelmeyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarda arkadasın biri soyan gurbunun avukatlığına soyunmuş fazla itibar etmeyin siz yinede digitürk ve d smarttan uzak durun vede almayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydıın doğan = para aydın doğan dedinizmi bi düüşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben d samar cihazı kulanmıyomda satmıyomda alacaklarada tavsiye etmiyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha önce sansui de çalışmıştım el altından maçları alacagız dedi ihaleye girdi teklif dahi verememişti o ndan dolayı d smart a pek güvenmedim ve d smart alacaklara bekleyin hem cihaz pahalı hem konturlu olması diye uyardım sistem güzel ama işletene güven yok benim görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Admin tarafından (08-08-2008 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri