REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
35 sonuçtan 31 ile 35 arası

Konu: D-Smart oyunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nasıl bu kadar seviyesiz ve basit olabiliyorsun.biz ne diyoruuuz,sen ne diyorsun.
    arkadaşım sen kendin için öyle hissediyorsan öyledir.ama kusura bakma biz kendimizi hiç öyle hissetmiyoruz.
    Bu sitede küfüre yer yokta ucundan kaçıranlar var sanırım.

Kimse d smartı zorla satmadı forumlarda onlarca konusu geçti ileride kontorlu olacagıda söylendi şimdi feryat fügan etmek bir işe yaramıyor..

D smarta ait kanallar şu an ücretsiz onlar şifrelenmedigi için konuda çok kişi çarpıtmalar yapmış.Ek kanallar ücrete tabi olmuş.Hadi şunu anlayacagım d smart tamamen şifreli olsa amenna kandırıldık dicem ama şu an için kandılrma yoktur diye düşünüyorum bda benim düşüncem tabi..
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

serkan kardeş bu siteye uzunca bir süredir üyeyim ve kendini bozmayan nadir sitelerden biri olduğu içinde hemen hergün geliyorum.sizinde zamanında gösterdiğiniz duyarlılıktan dolayı tebrik ediyorum.bu siteyi kimsenin bozmasına izin vermeyelim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba arkadaşlar sonunda bu konu kayıkçı kavgasına döndü. Dsmartında Digitürkünde birbirinden farklı ve değişik iyi yönleri var. Bırakın kim hangi platforma üye olursa olsun zaman her şeyin ilacıdır zaman içerisinde kim iyi kim kötü hizmet verirse belli olacaktır bizler burada boşuna birbirimizi kırıyoruz tabiki bu arada malı götüren götürüyor. Her iki platformada eşit mesafedeyim konunun özü şu boşuna tartışıyoruz arkadaşlar bu işlerin kontrolü bizde değil memnun değilsek iptal ettirelim memnunsak kullanmaya devam edelim. Bakıyorum bir arkadaşımız göklere çıkarıyor başka bir arkadaşım yerin dibine sokuyor böye tartışma olmaz bu sadece insanların kafasını karıştırır. Saygılarımla.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar
    sizin sanırım anlama güçlüğünüz var.alırken hangi kanalların açık hangilerinin paralı olacağını bilerek aldığımı ve bundanda memnun olduğumu yazdım ama siz konuyu çarpıtarak olayı başka yöne çekiyorsunuz.
    bu arada 2 yıl kadar önce (d-smart çıkmadan)mağazamda her marka uydu satıyordum.ama şuan için uydu almakla-satmakla,dijital platformlarla yakından uzaktan hiçbir ilgim yoktur.aydın doğan'lada hiçbir akrabalığım yoktur.bu yüzden faka bastınız
    eleştiri yapmadan önce türkçenizide biraz geliştirmenizi tavsiye ederim.(D-SAMART değil D-smart olacaktı):46:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuya bu anketden devam edelim..

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri