dha 1 hafta önce aynı muhabeti ben etmiştim hani bedavaydı???

Teşekkur: 0
dha 1 hafta önce aynı muhabeti ben etmiştim hani bedavaydı???
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar
![]()
![]()
sizin sanırım anlama güçlüğünüz var.alırken hangi kanalların açık hangilerinin paralı olacağını bilerek aldığımı ve bundanda memnun olduğumu yazdım ama siz konuyu çarpıtarak olayı başka yöne çekiyorsunuz.f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar
![]()
bu arada 2 yıl kadar önce (d-smart çıkmadan)mağazamda her marka uydu satıyordum.ama şuan için uydu almakla-satmakla,dijital platformlarla yakından uzaktan hiçbir ilgim yoktur.aydın doğan'lada hiçbir akrabalığım yoktur.bu yüzden faka bastınız![]()
eleştiri yapmadan önce türkçenizide biraz geliştirmenizi tavsiye ederim.(D-SAMART değil D-smart olacaktı):46:
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)