Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
35 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart oyunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dha 1 hafta önce aynı muhabeti ben etmiştim hani bedavaydı???
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart f47xfenerli

f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı bensu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar
    sizin sanırım anlama güçlüğünüz var.alırken hangi kanalların açık hangilerinin paralı olacağını bilerek aldığımı ve bundanda memnun olduğumu yazdım ama siz konuyu çarpıtarak olayı başka yöne çekiyorsunuz.
    bu arada 2 yıl kadar önce (d-smart çıkmadan)mağazamda her marka uydu satıyordum.ama şuan için uydu almakla-satmakla,dijital platformlarla yakından uzaktan hiçbir ilgim yoktur.aydın doğan'lada hiçbir akrabalığım yoktur.bu yüzden faka bastınız
    eleştiri yapmadan önce türkçenizide biraz geliştirmenizi tavsiye ederim.(D-SAMART değil D-smart olacaktı):46:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri