REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
35 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: D-Smart oyunu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D smart falan yalan söylemedi vaad ettigi kanallar su anda d smart aboneleri ücretsiz izliyor zaten onlara ek ücret talep etmedilerki sadece adamlar ek para kazamak için paket cıkarttılar aynı digiturkun reklamı gibi ayda 10 ytl digiturk diyor ama 100 ytl ye kadar digiturk var kimse falan kandırılmadı dolduruşa gelmeyin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yukarda arkadasın biri soyan gurbunun avukatlığına soyunmuş fazla itibar etmeyin siz yinede digitürk ve d smarttan uzak durun vede almayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kenanacar Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaşlar bu ülkede kimse kimseye zorla mal satmıyo kimin ne hesabına gelirse onu alıyo d smart sözünü tutmamazlık yapmadıki yine bedava biçok kanalı var sadece özel kanalları ücretli oda zorla değil isteyen kontörünü alır izler istemeyen o kanallar hariç çok daha güzel kanalları izleyebilir örneğin belgeseller yada çocuk kanalları bunlar bedava
    kesinlikle size katılıyorum.d-smart gelecek olan bütün kanallar parasız olacak demediki.şu an açık olan kanallar paralı olmayacak dedi.
    bi tutturmuşsunuz d-smartın sonuda free tv,tele on gibi olacak,gene gümleyecek,gene üç kağıda gelecek,falan filan.bırakın artık kehanette bulunmayı.
    yeter yaw,bıktık sizin bu kehanetlerinizden.3-5 arkadaş her d-smart geçen yere aynı şeyleri yazıp duruyor ve milleti salak yerine sokuyor.
    ben 2 yıldır kullanıyorum ve çatır çatır belgeselleride açık olan film kanallarınıda seyrediyorum.zaten istediğimde buydu.her ay kimseye para falanda vermiyorum.istediğim film olursa ona paramı verip seyrediyorum.şimdi biz salakmı oluyoruz böyle yapınca.
    lütfen papağan gibi aynı şeyleri yazıp durmayalım.
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aydıın doğan = para aydın doğan dedinizmi bi düüşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben d samar cihazı kulanmıyomda satmıyomda alacaklarada tavsiye etmiyom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben daha önce sansui de çalışmıştım el altından maçları alacagız dedi ihaleye girdi teklif dahi verememişti o ndan dolayı d smart a pek güvenmedim ve d smart alacaklara bekleyin hem cihaz pahalı hem konturlu olması diye uyardım sistem güzel ama işletene güven yok benim görüşüm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kesinlikle size katılıyorum.d-smart gelecek olan bütün kanallar parasız olacak demediki.şu an açık olan kanallar paralı olmayacak dedi.
    bi tutturmuşsunuz d-smartın sonuda free tv,tele on gibi olacak,gene gümleyecek,gene üç kağıda gelecek,falan filan.bırakın artık kehanette bulunmayı.
    yeter yaw,bıktık sizin bu kehanetlerinizden.3-5 arkadaş her d-smart geçen yere aynı şeyleri yazıp duruyor ve milleti salak yerine sokuyor.
    ben 2 yıldır kullanıyorum ve çatır çatır belgeselleride açık olan film kanallarınıda seyrediyorum.zaten istediğimde buydu.her ay kimseye para falanda vermiyorum.istediğim film olursa ona paramı verip seyrediyorum.şimdi biz salakmı oluyoruz böyle yapınca.
    lütfen papağan gibi aynı şeyleri yazıp durmayalım.
    selametle.
    :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart f47xfenerli

f47xfenerli buarakadasimiz galiba D -SAMART YETKILI saticisi dsamart insanlara nu sunuyor ki bu kadar desttekliyorsun gerci digiturk de ayni ben simdi 25 euro ödüyorm ve de lig maclarinin disinda hic birsey yok
    anlamadigimaylarca reklam yapti avrupa sampiyanasi icin son günde yayini kesti
    ve ben 1 ay bos bosuna 25 euro ödedimsimdi bunu d samart yapiyor ben sahsen inanmiyorum 200 euro ödeyin cihaz bedava ama icinde ne yayini var bellidegil resman kandiriliyoruuuuuuuuuuuuuuuuuz saygilar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konu Admin tarafından (08-08-2008 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nasıl bu kadar seviyesiz ve basit olabiliyorsun.biz ne diyoruuuz,sen ne diyorsun.
    arkadaşım sen kendin için öyle hissediyorsan öyledir.ama kusura bakma biz kendimizi hiç öyle hissetmiyoruz.
    Konu Admin tarafından (08-08-2008 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri