HD-SMART REKLAMLARI BAŞLADI


Değerli İş Ortağımız,

Yüksek çözünürlüklü (High Definition) yayınları izlemeye olanak sağlayan, yayınlarda detayları çok net göstererek derinlik duygusu veren, son teknoloji ürünü HD-SMART’ın gazete ilanları bugün ekteki versiyonla başlamıştır. HD-Smart imaj reklamı da televizyonlarda yayınlanmaya başlamıştır.

Çözüm ortaklarımız Arçelik, Beko, Botech, Goldmaster, Next ve Sunny Markaları tarafından üretilerek pazara sunulan HD-SMART uyumlu uydu alıcılarında mevcut D-Smart Uydu alıcıları tarafından izlenebilen kanalları alma özelliği standart olarak bulunmaktadır.

Bu kanallara ek olarak şu anda yüksek çözünürlükte yayın yapan 3 adet kanalımız bulunmaktadır;

• 112. Kanal HD SMART
• 113. Kanal DISCOVERY HD
• 114. Kanal EUROSPORT HD

Bu kanallarımız aktivasyon tarihinden itibaren 6 ay boyunca HD-SMART kullanıcılarımıza hediyemizdir.

690 YTL (KDV dahil) son kullanıcı fiyatı olan HD-SMART ürünümüzü Markalarımızdan veya bağlı bulunduğunuz toptancıdan talep edebilirsiniz.

Bilginize Sunarız.
Saygılarımızla,
D-SMART