arkadaþlar bu hani 9.90 kurulum bedava diye kampanya varya lig tv bedava 1 ay ondan sonra herhangi bir maçý izlemem için ücret mi ödemem gerekiyor kaç para teþekkürler:45:
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arkadaþlar bu hani 9.90 kurulum bedava diye kampanya varya lig tv bedava 1 ay ondan sonra herhangi bir maçý izlemem için ücret mi ödemem gerekiyor kaç para teþekkürler:45:
yanýlmýyorsam giriþ paketi o
promosyon bitince lig tv yi izliyemezsin izliyebilmek için en düþük lig tv nin yer aldýgý paket olan eko spor a geçmen lazým o da 40 ytl civarý idi ama fiyat konusunda pek bilgim yok zaten digitürk fiyatlarý çok tuhaftýr hiç birbirini tutmaz![]()
lig tv ye 2004 ten beri aboneyim aylýk 32,90 dan seyrediyorum ekim sonu itbariyle sona eriyor kendilerine ayný fiyattan 1 sene daha uzatmalarýný söyledim kampanyamýz yok diye kabul etmediler . Hani piyasada mali kriz vardý adamlar burunlarýndan kýl aldýrmýyor potansiyel müþteriyi kaçýrýyor yýllýk 395.00 ytl tepiyor bunlar ticaretten anlamýyor ondan sonra tv lerde 18,90 dan kampanya yapýyor yollarý açýk olsun .
Konu zxcvbn10250 tarafýndan (09-10-2008 Saat 11:10 ) deðiþtirilmiþtir.
ayný dertten müzdarip birisi olarak 2000 yýlý üyesiyim ben üye numaram bile 40 lý rakamlarda hesap edin valla aynýsýný bana yaptýlar bende verdim kutularýný ellerine sen yoluna ben yoluma misali valla hiçte piþman deðilim açýkcasý siðaradan sonra ikinci tiryakiliðimide bitirmiþ oldum.))
9,90 'lýk giriþ paketi ile belli baþlý kanallarý seyredersiniz. Þu an lig tv eko spor için 65 civarý bir fiyatlarý var. Bu pakette Spormax da yok ayrýca..
benim bildigim kadarýyla bu sene zamlý olmasý gerekli en son müþterimden 48ytl duymustum aylýk.
eko spor paketinde spormax olmamasý benim tercihimi deðiþtirdi almadým 39,90 vermiþken premier ligi izlemezsem yazýk olur parama diye düþündüm nedense
ya d smart bu maçlarý alsa ama bu aydýn doðan bu digiturkten daha fazla para alýr. zannetmýom baþka platforma geçse bile ucuzlasýn dahada artar.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri