Teþekkur: 0
Beðeni: 0
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
bu ayki faturalar kesildi
iptal etmesýne ediyorda ama kart iade etmesý için tam 1 yýl uðraþtým kolay kolayda kartý iade almýyorlar abonelerini kaybetmemek ýcýn sana olmadýk cici bici laflarý yapýyorlar bana Lýg TV haricinde aylýk uyelýgýmý 3 YTL ye kadar düþürdüler çok ilginçti Tam 4 yýl Lig TV üyesiydým gelen zamlara dayanamadým ve daha sonra iptal ettirdim baþtada dediðim gibi tam bir yýl kart iadesi için bekledým.Baktýlar olmayacak kendileri geldý ve kartlarýný aldýrlar bnde kurtulmus oldum.:46:
Eko Spor paketini 39,90 'a aldým aylýk ödemeli 1 yýllýk.
nasýl oluyor 39,90 aylýk eko spor paketi beni de biraz aydýnlatýrmýsýn.
kullanman hat ne buluyorsun ki bu paralý kanallarda seyretmeyi ver kardeþ bi þey kaybetmezsin bence yinede sana kalmýþ
altýn paketde 4390ytl aylýk lig tv spormax sinema kanallarý belgeseller çocuklar için bir sürü çizgi flim kanallarý yani 163 kanal seyrediyorum nisanda dolacak sözleþmem ozamana kadar mecbur seyrediyorum
9,90 lýk peynir biraz ekþimiþ galiba he![]()
SEMERKAND
lig tv dahildir 39.90 lýk pakette.spormax yoktur.9.90lýk pakete göre baya iyidir.belegesel kanallarý var. ayrýca 1 ay tüm kanallar bedava.goldmax movimax gibi kanallar bu pakette yok ama 1 ay bedava olarak izleme imkaný sunuyorlar.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri