Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arasý

Konu: sunny hdmi lcd tv hakkýnda

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart sunny hdmi lcd tv hakkýnda

arkadaþým sunny hdmilcd 82 ekrantv aldý uydusu tv nin içinde ben çanaðý kuruverdim tv dende yayýnlarý ayarladým ama kanalý taþýma iþini yapamadým kanal düzenlede taþýma iþareti f harfine benziyo ama kumandada o þekilde yok acaba taþýma iþini nasýl olur

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý samiabi Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým sunny hdmilcd 82 ekrantv aldý uydusu tv nin içinde ben çanaðý kuruverdim tv dende yayýnlarý ayarladým ama kanalý taþýma iþini yapamadým kanal düzenlede taþýma iþareti f harfine benziyo ama kumandada o þekilde yok acaba taþýma iþini nasýl olur
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burayý doldurarak yetkili kiþilerden bilgi alabilirsiniz.Taþýma varmý yokmu bilmiyorum,mesela bende odada duran 26'' sony LCD var ondaki alýcýda taþýma yok.Bu tür entegre cihazlar malesef bir çok açýdan eksik kalýyor.Eðer içerisindeki Uydu alcýsý Sd ise hiç uðraþmayýn piyasadaki 40-50 tl'lik cihazlar bile inanýn kendi içindeki uydu alýcýsýndan çok daha iyidir..

Kolay gelsin....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu cihaz 14000 serisi ile ayný borda sahib cihaz entegre edilmiþ kanal taþýma var içinde. ben satýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Doktorkadir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu cihaz 14000 serisi ile ayný borda sahib cihaz entegre edilmiþ kanal taþýma var içinde. ben satýyorum
    doktorum keþke nasýl taþýnacaðýný yazýverseydiniz çok makbule geçerdi cevaplar için teþekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri