REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
13 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ProgDVB PowerInstall Sıkça Sorulanlar

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sayın Ustalar,

Aver TV DVB-s kartı aldım, progdvb'nin önceki ve power install 4.76 sürümünü P IV (intel) 3 GHZ 1 GB bellek Win XP SP1 bilgisayarıma yükledim. Turksat ve Hotbird olarak iki çanağım ve disecq var. Goldmaster uydu alıcımda rahatlıkla izleyebildiğim Kanaltürk, Ses TV, TV8 ve daha birçok kanalın transponder'i doğru tanımlanmış olmasına rağmen boş gözüküyor. Alabildiğim kanallar da var, örneğin TRT, NTV, ATV, SHOW vs.

Disecq ayarlarım da standart, uydu alıcımdakiyle aynı.

Sorunu gidermek için ne yapmalıyım?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DVB COMBO S&T 2200 CI Dijital Uydu Alıcısı emü girisini bulamadım yardım

ARKADASLAR UYDUYU YENİ ALDIM AMA EMÜ GİRİSİ VE MASTER SİFRESİ NEDİR BULAMIYORUM :LÜTFEN YARDIM SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İÇİN SAGOLUN TŞK EDERİM EMEKLERİNİZ İÇİN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aydin2004 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sayın Ustalar,

Aver TV DVB-s kartı aldım, progdvb'nin önceki ve power install 4.76 sürümünü P IV (intel) 3 GHZ 1 GB bellek Win XP SP1 bilgisayarıma yükledim. Turksat ve Hotbird olarak iki çanağım ve disecq var. Goldmaster uydu alıcımda rahatlıkla izleyebildiğim Kanaltürk, Ses TV, TV8 ve daha birçok kanalın transponder'i doğru tanımlanmış olmasına rağmen boş gözüküyor. Alabildiğim kanallar da var, örneğin TRT, NTV, ATV, SHOW vs.

Disecq ayarlarım da standart, uydu alıcımdakiyle aynı.

Sorunu gidermek için ne yapmalıyım?
    kullanmış olduğunuz diseq nedir?? genelde bu sorunun cvp şudur

normal uydu cihazınızda olupta progdvb de göstermiyosa diseqinizin ve tv kartına giden kablonun iyi olması gerekiyo tv kartları dıseq seçerler iyi ve kaliteli diseqlerde sorun yaşamazsanız ama kalitesizlerde bu sorun yaşanıyor onun için sharp dıseq ve kablonuzuda yeşil kablo kullanırsanız daha güzel verim alırsınız..

Saygılarımla..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri