Vay Be Ankete Bak Herkes Aynı şeyi Düşünüyor.
Evet
Hayır
Vay Be Ankete Bak Herkes Aynı şeyi Düşünüyor.
LEBEN ?
asla kandırmadı ne dediyse arkasında durdu extra kanallar için kontör uygulaması çıktı oda gayet doğal hakkı d smartın ii valla d smart babamızın oğluydu herşey beleş bu adamlar ne kazanacak bu çark böyle dönüyo sen bana ben sana
d smart kullanmıyorum . hiç bir bilgim ve fikrim yok
loca kanallaları hariç diğer kanallar her zaman ücretsiz olmalı , gün geçtikçe onlarda ücretli olursa dsmartın bir espirisi kalmaz ve tümü ücretli olacak bence, dsmart almayıda düşünmüyorum.
hemde çok güzel çaktırmadan şimdi herşeyi para çeviriyorlar ileride göreceğiz halkı düşündüklerini .bu düşünen doğan'sa bizim düşünmemiz lazım.![]()
slm arkadaşlar tabiki kandırdı.
Ama baştan belliydi neden derseniz bunca kanalı boşu boşuna para döküp almadı herhalde
ilk zaman ki reklamları hatırlayın (Şahan GÖKBAKAR'ın)oynadığı tamamen ücretsiz diyorlardı şimdi bir iki kanal diye başladılar sonra o kanal ücretli bu kanal ücretli diyorlar bunu sonun da hepside ücretli hale gelecek bence.
saygılar
evet arkadaşlar bencede kandırma demeyelim ama yanıltma var çünkü geçen sene arkadaşımın restorant işletmesi var uefa maçlarını izletmek için bayiiye gittiğimizde herhangi bir cihaz haricinde ücret talep edilip edilmeyeceğini sorduk onlarda bilgileri olmadığını dsmart müşteri hizmetlerini aramamızı söyledi.bende hemen ordan aradığımda şu an verilen kanalların ücretsiz olduğunu ileride ilave olabilecek kanalların ücretlendirileceği söylendi şimdi olduğu gibi.
platform yayıncılığına hiç bir zaman güven olmaz
besbelliydi zamanla paralı olacağı
yazık ki her zaman ki gibi olan bu bozuk zamanda üç kuruş kazanayım diye bunu satmaya çalışan esnafa oldu
vatandaşla esnafı karşı karşıya getirdiler
bi anlamda esnaf kullanıldı
onları allah bildiği gibi yapsın daha ne diyeyim
ne oluyorsa esnafa halka oluyor
bu adamlar daha öncede free tv sansui ayağıyla vurdular milleti. halan akıllanmayan varsa artık uyansın. tuvalet bile para iken bu memlekette bu nasıl beleş olur yaw. uyanık olun arkadaşlar.
bazı abonelere fatura yollandığını duydum ne kadar doğru bilmiyorum ama. böyle olacağı belliydi..
KamtuR :sunglasses2:
Selam arkadaşlar bence kandırdı diyenler reklamı iyi dinlesin cünkü orada sadece yerel ve yerli uydudaki tüm kanallar diyo.. doğrumu
ama d_ smart yeni kanalları acıyo tabiki bunu bir maliyeti var filim kanalı var bu filmi cekenler bedavamı oynuyo .. örnegin mac veriyo bu kulüplere ne ödeniyo bunları düşünün bir ..
örnegin .d smart türcel süper liğe talipti..benim bildiğil dijitürk 100$ veriyo şunda d_smart 180 $ teklif etti ama 2010 yılına kadar dijitürkde. bu maçlar ucuzamı seyredilcek siz karar verin ..?
benim düşüncem ben bir elektronikci olarak dijitürk de .d_smart da ve normal uyduda satıyom uydu da satıyom müş ne isterse herkeze sayğı duymaklazım teknolojiye uymak isteyenler alır seyreder ne diyem herkeze saygılar..
alanda sag olsun almayanda sadece iyi seyirler ..<
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri