REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 17/22 İlkİlk ... 78910111213141516171819202122 SonSon
216 sonuçtan 161 ile 170 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyiki almadım dogan grubu 3 kagıt yapıyor....DİGİTÜRK en iyisi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaslar uydu işini gerek satıcı gerek kurucu olarak d-smartı tavsiye etmıyorum.yukardakı arkaslara aynen katılıyorum.ben musterımı uyarıyorum bazı mac hastası arkadaslar maclar bedava dıye cullanıyorlar cıhaza ileride görürler sımdıden 10kontoru 12 15 ytl satılıyor adam sıze bedava ızletmeyecek macları .. bıde arkaslar sıstem tam oturmadı cıhazlar serı ılerı gerı yapınca hemen kılıtlenıyor ısı anlayan duzeltıyor ya anlamayan hele benım gıbı asabının bırıyse camdan atar cıhazı BEN TAVSIYE ETMIYORUM D-SMARTI PARASINI CÖPE ATMAK ISTEYEN OLAN ALIR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet kandırdı ilk günden belliydi böyle olacağı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence en delikanlı digitürk çıktı her şey paralı dedi parana göre seç paketi seyret dedi ama sayın yalancı medya grubu herşey bedava dedi ama sadece adı gibi yalancı olan medya kuruluşu şu extra bu extra deyip resmen biz tüketicilerle dalga geçtiler eğer hatırlarsanız arkadaşlar bu malum yalancı kuruluş ilk Free Tv sansuı leri piyasaya sunup bizlerle dalga geçtiler şu an aynı malum kuruluşun sansuızedeleri bile var ben inanmadım ve hala inanmayacağım bence sizlerde inanmayın ve başkalarınıda korumaya çalışalım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesinlikle Kandırdı

hemde ne kandırmaca örnek vereyim atv de bir program izliyorsunuz kanal zaplayıp başkabir kanal mesela kanald veya startv ye geçtiniz aaaa odane kanal değişmiyor makina kilitlendi hatta 2 dakika boyunca kumanda sesi bile açıp kapatmıyor sadece üst sol köşede bir kum saati çıkıyor neden olsa gerek acaba ????
    çünkü bu para düşkünleri reklam amaçlı bir satış yapacaklar ve kazanç elde edecekler ya onun için sizin en çok seyrettiğiniz bir anda kanalların kendilerine ait olanlarına satış ve pazarlamasını yaptıkları bir ürünü şimdi kırmızı tuşa basıp daha ucuza alın diyerek resmen emrediyorlar ...!
    evet evet emrediyorlar çünkü uydu cihazınızın geri tuşu reklama giripte bakana kadar iş görmüyor ve daha sonra gün içinde bu defalarca gerçekleşiyor
    paketin telefonla destek hattını arayıpta bundan şikayetçi olduğumu söylediğimde yapabilecekleri birşey olmadığını kırmızı tuşa 2 defa basıp reklamdan çıkmamı söylüyorlar oysa kanal üzerinde reklam yüklenene kadar en az 2-3 dakika beklemek zorunda kalıyorsunuzki bunlarda ulusal yayın yapan kanallar star ve kanald (yani böyle bir hakları yok)
    şimdi bu insanların maç yayınlarını satın aldıklarını düşünün birde !..

arkadaşlar ben digitürkü pahalı olduğu için sevmiyorum ancak onlar en azından daha mert davranıyorlar ve film kanallarında daha kaliteli filmler şu anki d-smarttan daha ucuza gelmeye başladı

son olarak benim bunları buradan yazmamdaki amaç şu bu iş böyle devam ederse kalabalık bir grup oluşturup mahkeme açmayı ve çok yüksek bir tazminat ödettirmeyi düşünüyorum çünkü benim gibi düşünen bir sürü insan var ve çoğalmaktayız tamam kendi kanalarında bir reklam normal olabilir ancak birde normal izleme esnasında extra reklamla beni ve benim gibi düşünenleri kanala mahkum etmek kimsenin hakkı olamaz

lütfen şikayetlerinizi bu pakete tlf yoluyla bildirin yinede çözüm olmazsa birleşip hakkından gelelim bize 100 liralık cihazı 300e satanlara enayi olmadığımızı hatırlatalım

okuma nezaketi gösterdiğiniz için teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar d smart üzcretli olacağı güngibi aşikardı. parasız olacak demek kendimizi kandırmaktır . bende aldım ama parasız olcak diye değil ne kadar beleş izlersem kardır diye. 6 aylık loca kanalı aldım çatır çatır izledim. bu hizmetleride bedava yapamayacağına göre tabiki ücretli olacaktır . ama reklam gelirlerini arttırırsa ozaman bedava devam edebilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne yazıkki bu ülke insanı doğan grubunun elinde oyuncak gibi oynatılıyor vede kendine mutaç bırakılmıştır. d smrt kanalı içinde vatandaşı kandırmışlardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yıllar önce free TV diye şimdilerdede DSmart diye kandırmaya devam ediyorlar. Onlara göre bu millet kandırılmak için yaratılmış.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet arkadaşlar bekle gör politikası , görünen köyde klavuz istemez.

Saygılar,

Sayfa 17/22 İlkİlk ... 78910111213141516171819202122 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri