REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 2/22 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
216 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kasirga098 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler

tamam dogruda !!! zaten adı geçen bu kanalların çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamı kaldı ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarında ucret almaya hakları var. geri kalanları ucretsiz olacak dendi ve yapmalılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haksızmıyım arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart

Alıntı kasirga098 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haksızmıyım arkadaşlar
    balgibide kandırdı yakında üçüncü tuzakta gelir tez kanıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart kandırmadı

kandırmadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart gayet tabiki

hemde çok güzel çaktırmadan şimdi herşeyi para çeviriyorlar ileride göreceğiz halkı düşündüklerini .bu düşünen doğan'sa bizim düşünmemiz lazım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

bunun da dijiden farkı yok paralı sıstemhayırlı olsun millete

Kullanıcı Bilgi Menüsü

taahütlerini tutmadı free tv kadar olmasada bence beklenilende buydu hani 4 büyüklerin maçları .. hazırlık maçlarını bile veremiyorlar )))

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede söyledikleri bir çok şey aldatmaca önce cihazları aldırıyolar sonrada kanalları paralı hale getiriyolar. ama cihaz alımları devam etsin diyede kanalları yavaş yavaş kapatıyolar. bakalım işin sonu nereye gidecek....

Sayfa 2/22 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri