evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
Evet
Hayır
evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.
Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler
tamam dogruda !!! zaten adı geçen bu kanalların çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamı kaldı ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarında ucret almaya hakları var. geri kalanları ucretsiz olacak dendi ve yapmalılar.
haksızmıyım arkadaşlar
kandırmadı
hemde çok güzel çaktırmadan şimdi herşeyi para çeviriyorlar ileride göreceğiz halkı düşündüklerini .bu düşünen doğan'sa bizim düşünmemiz lazım.![]()
bunun da dijiden farkı yok paralı sıstemhayırlı olsun millete![]()
taahütlerini tutmadı free tv kadar olmasada bence beklenilende buydu hani 4 büyüklerin maçları .. hazırlık maçlarını bile veremiyorlar)))
bencede söyledikleri bir çok şey aldatmaca önce cihazları aldırıyolar sonrada kanalları paralı hale getiriyolar. ama cihaz alımları devam etsin diyede kanalları yavaş yavaş kapatıyolar. bakalım işin sonu nereye gidecek....
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri