evet arkadaşlar D smart almadım ama böyle olacagı belliydi çatılar çanak doldu adamlar çok para kazanmanın yollarını biliyor.
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
evet arkadaşlar D smart almadım ama böyle olacagı belliydi çatılar çanak doldu adamlar çok para kazanmanın yollarını biliyor.
5 yıl önceyi hatırlayalım sansui free tv uydu alıcılarını
bencede uzun lafa gerek yok kandırdı ve kandırmaya devam ediyor kanallar gittikçe kontürlü falan derken tamamen paralı olacak gibi.Birde d smart rady diye bir cihaz çıkarmışlar önce ucuz fiyat bir ay sonra ikinci kalan fiyat uygulamasını yapıyorlar maksat abone sayısı artsın.
D.smart kullanmıyorum, yeni kanallar değil ama eski kanal ve spor kanalını kapatırsa kandırmış olur
Küsuratları saymıyorum her yüz kişiden 88'i D smart herkesi aldattı ve aldatmaya devam ediyor diyor 11 kişide aldatmadı diyor.Ortada tartışılacak bir şey yok kalmadı.O 11 kişi demekki gerçekleri kendilerine bile ifade edemiyorlar bana göre.Güle güle kullansınlar.
Türkiyede tüketici hakları diye bir kurum var
Kandırdı diyen o %88 kesim ne diye şikayette bulunmuyor.
madem kandırıldıklarına inanıyorlar, ellerinde de delilleri var gidip şikayette bulunsunlar.
bunu yasal yolla halletmeleri lazım. Kuru kuruya aldattı demekle olmaz bence bu işler, burda önüne gelen, bir fikir yürütüyor.
bu tür sorunların çözüm yeri kanunlardır. Kandırıldıklarına inanan d smart kullanıcılarının birleşip şikayette bulunmaları kandırdı veya kandırmadı iddasında bulunmaktan daha faydalı.
Kandırmadı diyen o %11 lik kesim zaten güle güle kullanıyor. madur olan %88 lik kesim.
saygılar.
Konu conker tarafından (14-08-2008 Saat 19:36 ) değiştirilmiştir.
sen bu şekilde kendini avutuyorsun çünkü yapabileceğin hiçbirşey yok kazığı
yemişsin birkere hazmedemiyorsun bu klasik aydın doğan kazığı zaten ne de
miş atalarımız devete diken millete ..... yaranır diye.iyi günlerde kullan ne diyelim.
1 yıl öncesine kdr söylemiştim böyle olacağını, 1. Sansui Free TV vakasını hatırlarsınız, bunda sadece isim değişik ama yine Doğan grubu yani artık bu tür şeylere şaşırmıyorum![]()
al bir sivri zekalı daha
kendi hayal dünyasında benim d smart aldığıma karar verip bir takım saçma sapan, zırva laflar etmiş. yazdıklarımı anlamaktan dahi aciz, saçma sapan yorumluyan bu kişilerin ankete ne gibi katkısı olur merak ediyorum doğrusu.
Konu conker tarafından (15-08-2008 Saat 10:36 ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar d smart basta bedava dedi sonra kontor etti digiturk bendede var bosa para yua ikiside dolandırıyo milleti valla ya
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri