kandırdı bence amaç sade makine satmak
Evet
Hayır
kandırdı bence amaç sade makine satmak
herşey açıkca ortada kandırdı.parasız dedi paralı oldu yayınlar.izlemeye değer yayınlar var açık olan.ama satışı biraz daha devam etsin hepsi paralı olacak bence.
Tabi ki kandırdı,fatura yok,ulusal kanallar şifresiz,üç beş tane belgesel(!) kanalı bedava deyip,maliyetleri ucuz digital receiverları,iyi fiyatlara müşteriye sattılar.Burada kafadan 200 YTL. gibi (gizli bir yıllık aidat) elde ettiler.Şimdi ise bazı kanalları yavaş yavaş şifreye sokarak parayla satın alacağınız kontörlerle izlettirecekler.Diyeceksinizki bu ticaret.Tabiki ticaret olacak ama insanları kandırmadan kafasını karıştırmadan yapılırsa dürüst ticaret olurdu ve kandırılmış olmazdı.İsteyen parasını öder ve seyrederdi.
izledikce öde olucak dediler arkadaslar!
bence herzaman özgür olunmalı her hangi bir sisteme bağlı kalınmamalı bu gün belki bazı kanalları ücretsiz yayınını yapıyorolabilir biz onları normal çanakla çoğunu zaten seyrediyoruz. ya tamamen paralıyağeçtiğinde ne olacak?
evet tüm yorumlara katılıyorum d smart milleti düpe düz kandırdı o kandırılan milletin içinde bende varım aydın doğan medyasının tekelleşme ve milleti soyma yolunda emin adımlarla ilerlemeye hükümet sayesinde devam ediyor hükümet derken uzan medyasını doğan haber medyasına peşkeş çeken hükümet oldu..
konu paylaşım için teşekkürler
bence evet kandırdı.........![]()
bu tür platformların hepsinde aldatmaca vardır.
ya rakadaşlar bece d-smart kimseyi aldatmadı kandırmadı öyle bir şey yok onlar sadece nasıl yola çıktılarsa öyle devam ediyorlar yani bu zamanda bu ülkede hangi kuruluş çıkarsız ve menfaatsiz iş yapmış soruyorum sizlere insanlarda keklık aradılar ama bulamadılar yani bunu adı aldatma değildir bunu adı bilinçsiz ve bilgisiz tüketim o kuruluş bir yatırım yapmış para kazanmak için almasalardı kimse onlara gel al demedi onlar fırsatçılık yaptı bu hallere düştüler bakın ben d-smart kullanmıyoruım ben digitürk kullanmıyorum ve hiç bir türk palathformu ile uğraşmıyorum ben sadece uydu yayınlarını bildik emu türü cihazlarla izliyorum benim slagonum yaşasın uydu yayını yaşasın emu v.s sevgiyle kalın arkadaşlar saygılar digiman2005
bana göre kandırmadı digitürk ü görmedi duymadılarmı da hic özel kanalın bedava oldugu nerede gorulmüş vatandaş tps paketi sandı sanki kusura bakmayın be kullanıcı degil satıcıyım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri