REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 2/22 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
216 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede söyledikleri bir çok şey aldatmaca önce cihazları aldırıyolar sonrada kanalları paralı hale getiriyolar. ama cihaz alımları devam etsin diyede kanalları yavaş yavaş kapatıyolar. bakalım işin sonu nereye gidecek....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu gün olmaz yarın mutlaka hiç olmadı çaktırmadan yine götürür malı bence.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kandırmadı locolar paralı olacak dediler maç yayını malüm 10 yılı geçti paralı olalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Prosieben Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana göre kandırmadı ilk yorum bende gelsin.ilk basta alınan kanallardan su an ek para istemediler
    doğru söze ne denir.katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

desenize bi belgesel kanallrı için bu cihaza para vermisiz bakın şuanda discovery world ve siencse kanalları hale türkçe deil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı ne yaziki habse yalan cikti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d smart sizlere ömür boyu izleme imkanını sunmuş, amma şu kadar kanal izliyeceksiniz diye bir taahhütte bulunmamıştır. ne gösterirse onu ömür boyu izleyeceksiniz.
    ticaretin bir başka yoluda bu, alt yapısını bu şekilde oluşturup para kazanmak.
    sizlere kendi çıkarları doğrultusunda bilgi sunup ??? ytl lik cıhazı başlangıç olarak ??? sattı.
    piyasa belli bir doyum sürecine girincede gelirini arttırmak içinde başka yollara başvurmaya başladı. bence işin aslı bu...
    Yani d smart beni kandırdı diye bir iddaada bulunmanız doğru değil.
    d smart yukarıda bahsettiğim kurallar doğrultusunda hareket etmiş.
    tüketici alehine işlediğini bildiğim için, bu tür anlamı geniş promasyonlu satışları oldum olası sevmediğim için d smart olayına girmedim.
    olayı dikkatle araştırın d smart kandırılmanız konusunda sizin kendi hayal dünyanızı kullanmıştır.
    saygılar.
    Konu conker tarafından (09-08-2008 Saat 16:59 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle kandırdı tabiki..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

neden kandırmadıki adamlar geçenyıl işyeri felan araştırmaksızın satış yaptılar kalkmış busene arkadaş bu cihazı burada kullanamazsın diyor onu neden baştan söylemedin.böyle sahtekarlıkmı olur.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence dolaylı olarak kandırdı ilk başlayıştaki kanalları hediye veriyor ama yeni eklediği kanalları ücretlendiriyor örneğin d spordan maçları aldı futbol smarta verdi ilerde belkide paralı spor kanalı yapıp maçları ordanda verebilir

Sayfa 2/22 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri