REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 1/22 1234567891011 ... SonSon
216 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Evet arkadaşlar son günlerde forumda süre gelen bir tartışmayı,anket yoluyla çözmeye karar verdik..D-Smart hizmetleri kullanıcıyı memnun ettimi yoksa d-smart tamamen bir kandırmacamıydı?
    D-Smart yaptığı kampanyalarla,extra hizmetleriyle vs. yaptığı tüm işlerle size göre tüketiciyi kandırdımı?

Anketimiz 15 gün sürecektir..Forum kuralları çerçevesinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz..!
    Konu Admin tarafından (09-08-2008 Saat 15:51 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre kandırmadı ilk yorum bende gelsin.ilk basta alınan kanallardan su an ek para istemediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayr digitürk kandırdı asıl reklamarında canınız ne istiyorsa onu gösteren tivi derken film içine ederek birde bundan para alırken iyiydi... şimdi düzeni bozuldu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hemde nasıl.Şimdi açıkça aylık bu kadar ytl diyemiyorlar adını smart para koymuşlar.Şimdi bazıları çıkıp türkçe belgeselden bahsedecekler.Yayınladıkları 50 tane belgeselin artık vatandaş her sahnesini ezberledi.Hayret olimpiyatlarıda satın aldık diye reklam yapmadı
    Konu kucer06 tarafından (09-08-2008 Saat 15:56 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadaşlar kandırmayada devam edecek sinema kanalları paralı olmaya başladı yakında hazırlık maçları ve diger futbol karşılaşmalarıda paralı olacak ama şu an hediyedir diye gazetelerde reklam vermeye başlamışlar ben gördüm

saygı ve hürmetlerimle

DrAgOn

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kandırdı.ilk başta herkes alsın die ücretsiz die reklamlar yaptı ama aradan zamn geçince o da digitürk gibi paralı olmaya başladı .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gün geçtikçe bütün kannlar paralı olacak bence yada yayınlar kısıtlanacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet ilk önce herkes cihaz alsın diye her şey bedava dediler mesela futbol ve çeşitli sinema kanalları bedava dediler sonra foyaları meydana çıktı yavaş yavaş paralı sisteme girmeye başlıyorlar tabiki gazetede verilen reklamlardan sonra paralı olacak eminim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo

Kullanıcı Bilgi Menüsü

haksızmıyım arkadaşlar

Sayfa 1/22 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri