REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
216 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bizim bu milletimizde bedava para verme işi oldugu sürece hep kandırılırız.Kimse almasaydı bu zımbırtıyı.O zaman pazar kuramazlardı.Ben almadım almamda ne dijitürk ne smart dijitalin gözünü sevim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smart

Alıntı kasirga098 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    haksızmıyım arkadaşlar
    balgibide kandırdı yakında üçüncü tuzakta gelir tez kanıyoruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

d-smart kullanmıyorum dt kullanıyorum.bana göre kesinlikle kandırmadı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar cebimizden parayı nasıl alabiliriz diye düşünüyorlar amac hizmet degil paraya para katmak kandırmayada devam edcekler şu yada bu şekilde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bedava diye birşey yok bakın digitürke 9,90 diyor sadece ulusal kanaları güsteriyor.onun için en iyisi kendine özel bir ricever almak arkadaşlar.türkiyede kandırmadan iş yapan bir şirket varmı?
    :49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah yakındada, şu uydudan güncelleyen cıhazlar içinde aynı şekilde bir sorun çıkmaz.
    Konu conker tarafından (10-08-2008 Saat 12:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

zaten reklam izliyoruz film değil kurtlar vadisi gibi amma reklam alıyorlar .....la ...la demekki adamlara başka firma reklam vermiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kandır dı diyenlere ; Kaçınızda D-Smart kutu var, önce onu söyleyin lütfen.
    Hiç kullanmadığı halde cihaz kötü dyenler, birde Elektronikçi olduklarını iddia edenler, cihazı açıp içini incelediniz mi, onu söyleyin. Yazılım yükleye yükleye dağılan receiverler ile dünyanın parasını kazandı esnaf arkadaşlar. Kanallar şifre değiştirmekten, bizlerde cihazların canını okurcasına yazılım yüklemekten bıkmadık. Bu feryat esas o yüzden. Sadece Avrupa Şampiyonası için gecenin körüne kadar yazılım yükledi esnaf parayla. Neden bunlardan da bahsetmiyorsunuz. Benzin pahalanınca, benzinli motorlara tüp takar gibi, dijital uydu alıcılarını, dijital şifre çözücü haline getirmek ne kadar dürüstlük ise, D-Smartın istemiyorsan izleme dediği kanalları izlemezsen kontür almanda gerekmez. Süper lig maçları elbette kontürlü yani paralı olacak, kulüpler birliğine ne verecek maç yayınlamak için. Ama en azından istemediğin maçları daha doğrusu seyretmediğin maçlara para ödemeyeceksin.
    Ben hem bireysel hemde ticari bayiyim ve kullanıcıyım aynı zamanda. Şifre kırma muhabbetlerini ta baştan buyana hiç bir zaman onaylamadım ve onaylamam da. Arabama tüp takmam, param yoksa binmem de. Yada Dizel araba alırım avantajlı ise. D-Smart böyle bir şey işte. Para vermek istemiyorsan kontür almazsın. Zaten Localar baştan beri paralı, tıpkı dt de ki salonların en üst pakette dahi paralı olduğu gibi. Hem 120 ytl aylık ödeyeceksin hemde ayrıca salonlara 4 filmden sonrasına para ödeyeceksin bu kabul edilebilir yani sizlerin bir çoğuna göre. Kimin evine d-smart faturası gelmiş bu güne kadar. Ama 2 ay ödeme bakalım dt faturanıda 3.ay avukat geliyormu gelmiyor mu gör.
    Kandırdı diyenlerin bir çoğun bence şifresini kıramadıkları için böyle diyorlar. Eğer şifresini kırsalardı hiç ses çıkmayacaktı. Çünkü ülkemiz ve insanımız her şeyin beleş olduğu yerde yaşamak istiyor. Esas sorun burdan kaynaklanıyor. Bir ara istisnasız bütün markalarda tps ler kaybolunca yine bu sayfalarda bizi şifre kırar diye kandırdılar diyenler ve hatta bakın sizlerde şikayetvar.com da bu nedenle şikayetçi olanlar bile vardı. Yani dijital uydu alıcısını şifre kırıcı sanan kişiler, sanayi bakanlığına bile çözmüyor diye şikayetçi olmuşlardı.
    Sonuç olarak d-smart haklı yada haksız, ancak baştan beri söylediği kanalların hiç birisi şu anda kontürlü değil, gelecekte de olmayacak. İlk cihaz alanlar 9 dan 22 ye geçiyor diyorlardı. artık geçmiyor ama izlemek istersen arayı kontür ile doldurman gerekiyor. Bu forumlarda emeğe saygı diye yazan arkadaşlar alınmasınlar ama emeğe saygı lütfen. Adamlar düşünmüş, taşınmış, yapmış ve anlatmış. Beyenmeyen almaz, ama alanlardan da iade edeni henüz görmedim. DT ye gelince madem rakip olarak görmüyor idi de neden d-smarta paralel olarak, emanet kutu yerine 12 yada 24 aylık sözleşmelerle beş para etmez dvb kutuları ki paza fiyatı 30 lira belki 240 ytl ye insanlara ayda 9.9 ytl fiyatla türksat ta zaten bedava olan kanalların yanına 1 belgesel, bir çocuk kanalı ilave ederek satıyor. Her ne hikmetse kimse bundan bahsetmemiş burada. Ayrıca d-smart kutular piyasaya girer girmez Türksat üzerinden modül satışını neden durdurmuş onu açıklasın birde, yoksa d-smartın kutusuna takıp da izlerler diyemi düşünmüşler dersiniz.
    Sevgi ve saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hangisi kandırmadıki normal markalarda isim vermeye gerek yok herkes biliyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bence de kandırmacadan başka bişey değil.Bakıyorum kanalların çoğu boş.Yani Buservis engellendi yazısı.Ben böyle bir cihazı kullanmak bile istemiyorum.

Sayfa 8/22 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri