REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Katılımcı sayısı
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayır

140 11.50%
Sayfa 9/22 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
216 sonuçtan 81 ile 90 arası

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandırdımı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart şifreleri kaldırsın?

Alıntı HCakir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Evet arkadaşlar son günlerde forumda süre gelen bir tartışmayı,anket yoluyla çözmeye karar verdik..D-Smart hizmetleri kullanıcıyı memnun ettimi yoksa d-smart tamamen bir kandırmacamıydı?
    D-Smart yaptığı kampanyalarla,extra hizmetleriyle vs. yaptığı tüm işlerle size göre tüketiciyi kandırdımı?

Anketimiz 15 gün sürecektir..Forum kuralları çerçevesinde değerli yorumlarınızı bekliyoruz..!
    şifreyi kaldırsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı somali Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım eğer d-smart kullandıysan ve evine fatura geldiyse öle konuş lütfen
    SEN DSHOP YETKİLİSİMİSİN KİMİ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANİ BEN FATURA DEMEDİMDE SENİN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alınmış kontor... ne fark var. ne dedi bunların ceo su başta???? sadece ve sadece superlig maçları nı yayınlarsak kaliteli mac yayını sunabilmek ve maliyetleride çıkartabilmek için mac yayınları paralı olabilir dei... ama ne yaptılar..? tekrar yayınlarını gösterenler aktif. asıl yayınlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartın patronları icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affınıza sıgınarak (falanca kişi) ....ceği eşeğin önüne ot atmaz... diye bir söz vardır. ve ben dsmart kullanıcısı olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet dogan holdingin ne yapacağı belli hepside kandırmaca arkadaşlar sonunda onuda sansui gibi kapatacak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben her ikisini de kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyrum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kasirga098 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evt bence kandırdı ben alırken parasız olcak diye aldım ama bakıym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diğer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandırmadı seklinde oy kullandım extra hizmetler için ücret istemesi normal.İlk verdigi kanallardan su an para istemediler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Birkaç tane sürekli aynı şeyi yayınlayan kanal için o kadar para vermek şu an için bence gereksiz. Diğer kanalları 75 YTL'lik sıradan uydu alıcılarda gösteriyor Eğer lig maçlarını verirse o zaman durum değişir mecburen izlemek için alacaklar olacaktır. Ama benim gibi futboldan hoşlanmayanlar için hiçmi hiç cazip değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayır kandırmadı ilk aldığımda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asıl kandırmayı yapan free yayınlar için bile üyelerinden para talep eden diğer platform

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şu an durum iyi gözüküyor ama sonrası ne olur bilemem..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence kandırdı, çünkü yakında aip tv geliyor ve internet üzerinden istediğin kanalı çok rahat seyredeceksiniz,bu işi 2008 de yapıcaklardı fakat d smartın yaptığı harcamaları yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yılına bıraktılar bana göre saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hemde nasıl.Şimdi açıkça aylık bu kadar ytl diyemiyorlar adını smart para koymuşlar.Şimdi bazıları çıkıp türkçe belgeselden bahsedecekler.Yayınladıkları 50 tane belgeselin artık vatandaş her sahnesini ezberledi.Hayret olimpiyatlarıda satın aldık diye reklam yapmadı
    evet size aynen katılıyorum kucer arkadaşım. hatta öyle bir reklam ve sansasyon yarattılarki digitürk' bile maç yayınlarını aldık diye yaykara kopardılar. şimdi smart para toplamaya devam. hepsi anlayacağınız kazık. saygılar herkese.

Sayfa 9/22 İlkİlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri