Evet çok haklsıın! Eeee bedava özel yayın yok.. Türkiyede hangi şirket vatandaşa 'ücretsiz' ismiyle alttan para götürerek iş yapmadı? Sizce?
Evet
Hayır
Evet çok haklsıın! Eeee bedava özel yayın yok.. Türkiyede hangi şirket vatandaşa 'ücretsiz' ismiyle alttan para götürerek iş yapmadı? Sizce?
Bu arada 30-40 milyon $ zarar gibi haber ve bilgiler tamamen pazarlama işi.. Unutmayın ki Doğan Yayın Holding millete ve rakip firmayı yemek için asla zarar etmez! Yani şuanda aramızda bireyselde olsa yada 3-4 ortaklı bir şirkette olsa iş yürütenler bunu yada a.ş. sahipleri bunu daha da iyi bilir. Zarar ediyorlarsa sırf biz varız diye smartlamazlar!..) Sakın unutmayın. Ama digiturkten 1-2 yıl içinde farkı olmayacak. Tek avantaj kontor alıcaksın süperlig maçlarında da izlediğin maçın parasını yani kontörünü vericeksin.Tek fark burda. Sömürme gene aynı sömürme..
Sakın unutmayın arkadaşlar..
Konu SBHSBH tarafından (10-08-2008 Saat 15:52 ) değiştirilmiştir.
evet.
sevgili arkadaşlar 95 yılından beri uydu cctv işi yapıyorum bizim insanlarımız çok kek araştırma yapmadan her malzemeye saldırıyorlar sistemi kim kurmuş geçmişi nedir aynı sektörde kalıcılığı nekadar hiçbir inceleme ve ön araştırma yapmadan alınıyor sonra kandırıldık diye ahlanıyor bence alanlara ÇOK İYİ OLUYOR. 2000super dpcıs 150 parabol toplam 33 uydu (68.5doğu-27.5batı )4600 kanal kalın sağlıcakla.
kandırmadı
Ben birinden duydum d-futbolda artık ligtv gibi olacak diye aylık ücretlendirme olacak mı acaba ?
ben bu anket için tşk ediyorum.çünkü sonuç çok önemli ve şimdiden ortada.milleti kemirdikçe semiren aydın efendi denen kene tabiatlı adamın ne olduğunu milletimin sağ duyusu çözmüş.çözemeyenlerde ya bolluk içinde, ya satış kaygısında yada saflık hat safhada.sansui gerçeği ortada
sonuna kadar haklısınız arkadaşlar.bencede kandırdı. bir sefer cihaz alıyorsunuz hiç para ödemiyorsunuz diye reklam yapıp daha sonra loca kanallarını ücretli yapmak neyin nesi.
d smart ilk çıktıgı günden beri ben işyerime getirip satmadım bundan sonrada satmam neden derseniz bir malın bir tane servisi ve bir tane bayisi olur ama d smart ın onlarca bayi ve servisi var ondan dolayı ne yaptıgı belli değil ilk başlarda bazı kahve sahibi arkadaşlar satın aldı ve şimdi satın aldıklarına bin pişman oldular neymiş efendim toplu yerde gözterilmezve iki katı fiyata yeni makina almaları lazımmış yani rant kapısı tavsiyede etmiyorum kimseye
kandırıyo iyiki almamışım
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri