arkadaşım sen parasal yonunden yani kendi acından bakıyorsun senın dedığın gıbı olsa tekelcılığe döner o zaman rekabet olmaz hep bana hep bana dersin kahvehanelere gelıncede o cıhazı alanlarda veya oralara satanlarda su arayın cunku işlerlerinde kullanılamayaca doldurulan bılgı formlarının ( o müşteriye yırtılıp verilen yerin arkasında ) acık acık YAZIYOR. ben d-smartın avukatı değilim ama haksızlığa gelemem ben aldığım zaman da ****** kanalları kontursuz du ve ben hala seyrediyorum yanı şifreli değil ama yenı alanlarda kontürlü ve bu kanalların kontürlü olduğunu söylüyorla kontursuz olan kanallarıda belli yani ama satıcılar bunları müşterilerine anlatmadıkları için suçlu kım d smart geçecekler bunusize bır örnekdaha dsmart bır ara 20 kontur hediye etti. bizim satıcılar ne yaptı uyanıklar ya bunları cihazların içinden aldı ve par ıle satmaya calıştılar ama yemedı bu yuzden duketıcıler madur oldu satıcıların yuzunden çünkü dsmart butun bu konturlerı iptal ettı.bu yuzden bilincsiz satıcılar zaten satmasın mumkunse sataclar isede lutfen sattıkları cihazları iyi tanısınlar satanlardan 100 tanesıne sorsan 90 tanesının evınde dsmart yoktur maglesef acı bır gerçek.![]()

Teşekkur:

Yer imleri