Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 10/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
216 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben her ikisini de kullanmýyorum kullanmayý da düþünmüyrum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birkaç tane sürekli ayný þeyi yayýnlayan kanal için o kadar para vermek þu an için bence gereksiz. Diðer kanallarý 75 YTL'lik sýradan uydu alýcýlarda gösteriyor Eðer lig maçlarýný verirse o zaman durum deðiþir mecburen izlemek için alacaklar olacaktýr. Ama benim gibi futboldan hoþlanmayanlar için hiçmi hiç cazip deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr kandýrmadý ilk aldýðýmda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asýl kandýrmayý yapan free yayýnlar için bile üyelerinden para talep eden diðer platform

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu an durum iyi gözüküyor ama sonrasý ne olur bilemem..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kandýrdý, çünkü yakýnda aip tv geliyor ve internet üzerinden istediðin kanalý çok rahat seyredeceksiniz,bu iþi 2008 de yapýcaklardý fakat d smartýn yaptýðý harcamalarý yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yýlýna býraktýlar bana göre saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kandýrdý ilk açýldýðýnda üyelik yok ayýlýk ücret yok demiþlerdi þimdilik bazý kanallardan para alýyorlar ama tahminim yakýnda bir çok kanaldan smart para diye aylýk para alacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet arkadaþlar bencede kandýrma demeyelim ama yanýltma var çünkü geçen sene arkadaþýmýn restorant iþletmesi var uefa maçlarýný izletmek için bayiiye gittiðimizde herhangi bir cihaz haricinde ücret talep edilip edilmeyeceðini sorduk onlarda bilgileri olmadýðýný dsmart müþteri hizmetlerini aramamýzý söyledi.bende hemen ordan aradýðýmda þu an verilen kanallarýn ücretsiz olduðunu ileride ilave olabilecek kanallarýn ücretlendirileceði söylendi þimdi olduðu gibi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kandýrýrmý kandýrdý daha oncede kandýrmýstý sansuý free tv diye hýc kýmse kanmasýn adamlar týrýlyonlarý dokupte býr makýnaya yýllarca bedava yayýn vermez mantýklý düþünürseniz boyle olacak önce cýhaz verecekler sonrda yavas yavas para para para dýyecekler alamayanda normal kanallara dogru yol alacaklar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþin kandýrýp kandýrmamakla alakasý yok bence...isteyen parayla daha lüks kanallar seyretsin diye yeni kanallar getiriyor...seçim bizlerin...fatura göndermiyor ya zorla veya ödemeyince haciz gelmiyorya....neyse belgesel veya çizgi film ücretsiz olmasý kötü birþey deðil diye düþünüyorum..birde unutmadan d-smart her yýl 30-40 milyon $ zarar ediyor bunu karþýlamak için yapýyor olabilir...normal..þirketin deðerini arttýrmak için çeþitli kampanyalar ve abone çoðaltmak zorunda...zararý azaltmak içinde bu gibi yatýrýmlar yapýyor..doðal karþýlamak lazým..ama cihaz halen kötü bana kalýrsa bunu söylemeden geçemiyeceðim..arýza oranlarýda yüksek ve kilitlenme sorunu ve extra film paketlerinin sinyalleri çok düþük...sorunlarý halen var...2.cihaz olrak kullanýlýr diyeceðim ama parasý pahalý ..ucuzlamasý þart..bu tip cihaz 200 ytl ye satýlabilir..:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet dsmart tüketiciyi cok güzel kandýrýyo daha öncede sansui free tv satýyodu noldu cýrttt en güzel düzgün cihaz free paketler yemiþim dt yi dsmartý

Sayfa 10/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri