Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 12/22 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
216 sonuçtan 111 ile 120 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu anket için tþk ediyorum.çünkü sonuç çok önemli ve þimdiden ortada.milleti kemirdikçe semiren aydýn efendi denen kene tabiatlý adamýn ne olduðunu milletimin sað duyusu çözmüþ.çözemeyenlerde ya bolluk içinde, ya satýþ kaygýsýnda yada saflýk hat safhada.sansui gerçeði ortada

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuna kadar haklýsýnýz arkadaþlar.bencede kandýrdý. bir sefer cihaz alýyorsunuz hiç para ödemiyorsunuz diye reklam yapýp daha sonra loca kanallarýný ücretli yapmak neyin nesi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart ilk çýktýgý günden beri ben iþyerime getirip satmadým bundan sonrada satmam neden derseniz bir malýn bir tane servisi ve bir tane bayisi olur ama d smart ýn onlarca bayi ve servisi var ondan dolayý ne yaptýgý belli deðil ilk baþlarda bazý kahve sahibi arkadaþlar satýn aldý ve þimdi satýn aldýklarýna bin piþman oldular neymiþ efendim toplu yerde gözterilmezve iki katý fiyata yeni makina almalarý lazýmmýþ yani rant kapýsý tavsiyede etmiyorum kimseye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon8

Alýntý bismilliakif Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    d smart ilk çýktýgý günden beri ben iþyerime getirip satmadým bundan sonrada satmam neden derseniz bir malýn bir tane servisi ve bir tane bayisi olur ama d smart ýn onlarca bayi ve servisi var ondan dolayý ne yaptýgý belli deðil ilk baþlarda bazý kahve sahibi arkadaþlar satýn aldý ve þimdi satýn aldýklarýna bin piþman oldular neymiþ efendim toplu yerde gözterilmezve iki katý fiyata yeni makina almalarý lazýmmýþ yani rant kapýsý tavsiyede etmiyorum kimseye
    arkadaþým sen parasal yonunden yani kendi acýndan bakýyorsun senýn dedýðýn gýbý olsa tekelcýlýðe döner o zaman rekabet olmaz hep bana hep bana dersin kahvehanelere gelýncede o cýhazý alanlarda veya oralara satanlarda su arayýn cunku iþlerlerinde kullanýlamayaca doldurulan býlgý formlarýnýn ( o müþteriye yýrtýlýp verilen yerin arkasýnda ) acýk acýk YAZIYOR. ben d-smartýn avukatý deðilim ama haksýzlýða gelemem ben aldýðým zaman da ****** kanallarý kontursuz du ve ben hala seyrediyorum yaný þifreli deðil ama yený alanlarda kontürlü ve bu kanallarýn kontürlü olduðunu söylüyorla kontursuz olan kanallarýda belli yani ama satýcýlar bunlarý müþterilerine anlatmadýklarý için suçlu kým d smart geçecekler bunusize býr örnekdaha dsmart býr ara 20 kontur hediye etti. bizim satýcýlar ne yaptý uyanýklar ya bunlarý cihazlarýn içinden aldý ve par ýle satmaya calýþtýlar ama yemedý bu yuzden duketýcýler madur oldu satýcýlarýn yuzunden çünkü dsmart butun bu konturlerý iptal ettý.bu yuzden bilincsiz satýcýlar zaten satmasýn mumkunse sataclar isede lutfen sattýklarý cihazlarý iyi tanýsýnlar satanlardan 100 tanesýne sorsan 90 tanesýnýn evýnde dsmart yoktur maglesef acý býr gerçek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kandýrýyo iyiki almamýþým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Vay Be Ankete Bak Herkes Ayný þeyi Düþünüyor.
    LEBEN ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

asla kandýrmadý ne dediyse arkasýnda durdu extra kanallar için kontör uygulamasý çýktý oda gayet doðal hakký d smartýn ii valla d smart babamýzýn oðluydu herþey beleþ bu adamlar ne kazanacak bu çark böyle dönüyo sen bana ben sana

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart kullanmýyorum . hiç bir bilgim ve fikrim yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

loca kanallalarý hariç diðer kanallar her zaman ücretsiz olmalý , gün geçtikçe onlarda ücretli olursa dsmartýn bir espirisi kalmaz ve tümü ücretli olacak bence, dsmart almayýda düþünmüyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

slm arkadaþlar tabiki kandýrdý.
    Ama baþtan belliydi neden derseniz bunca kanalý boþu boþuna para döküp almadý herhalde
    ilk zaman ki reklamlarý hatýrlayýn (Þahan GÖKBAKAR'ýn)oynadýðý tamamen ücretsiz diyorlardý þimdi bir iki kanal diye baþladýlar sonra o kanal ücretli bu kanal ücretli diyorlar bunu sonun da hepside ücretli hale gelecek bence.

saygýlar

Sayfa 12/22 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri