sansui free tv deki gibi aynen milleti kandýrdýlar.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
sansui free tv deki gibi aynen milleti kandýrdýlar.
faturasýz diyorlardý þimdi aylýk 20 smart para istiyorlar
evet tabiki kandýrdý yanlýþ yapýyorlar ama geri donus yok insanlara ders olsun
bunun da dijiden farký yok paralý sýstemhayýrlý olsun millete![]()
bencede kandýrdý d-smart birçokkanallarýný ileri bir zamanda ekparayada þu paketten izlerseniz þu fiyatý ödeyeceksiniz diyecek hani ilk baþta sadece birkereye mahsus olmak üzere cihazý alýp birdaha neþifre nede üyelýk isteyecekti aktivasyon kodu için felen numarayý arayýn diyor bence tüketici haklarýný arasalar daha iyiederler saygýlar.
:jump:
bence bu anketteki MI? eki fazladan konulmuþtur.. adminlerden bunu düzeltmelerini rica ediyorum..
malesef milleti kandýrdýlar
Moviesmart'ýn sinema kanalýndan; Da vinci Learning'in Bebeðim tv'den; D Yeþilçam'ýn Beyazperde Tv; Animal planet'in Dog Tv den farkýný birisi bana açýklasýn ben D-Smart bu iþte haklý para alma konusunda diyeceðim. Bu kanallar D-Smart'a özel kanallar deðil mi her biri? Niçin ayrým yapýlýyor? Hem kanallarý geziyorsun. Sýrasýyla gezmek istesen, bir kanal gösteriyor; baþka kanal da"Bu servisEngellendi" yazýsýçýkýyor. Pek de hoþ oluyor bu tabii!
o zaman zarfýnda olan kanallar yine ücretsiz olduðu için problem deðil sonradan ilave edilen kanallar ücretli olduysa bunda bi þey yok çünkü bunlar için parasýz diye reklam vermediler ki!!
ve en baþýndan beri þunu söyledim yine de söylerim ticaret hayatýnda hiç kimse o kadar yatýrým yapýp ta para kazanmadan babasýnýn hayrýna iþ yapmaz yapamaz batar o zamaan!!
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri