evet kandýrdý ilk günden belliydi böyle olacaðý
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
evet kandýrdý ilk günden belliydi böyle olacaðý
bence en delikanlý digitürk çýktý her þey paralý dedi parana göre seç paketi seyret dedi ama sayýn yalancý medya grubu herþey bedava dedi ama sadece adý gibi yalancý olan medya kuruluþu þu extra bu extra deyip resmen biz tüketicilerle dalga geçtiler eðer hatýrlarsanýz arkadaþlar bu malum yalancý kuruluþ ilk Free Tv sansuý leri piyasaya sunup bizlerle dalga geçtiler þu an ayný malum kuruluþun sansuýzedeleri bile var ben inanmadým ve hala inanmayacaðým bence sizlerde inanmayýn ve baþkalarýnýda korumaya çalýþalým
hemde ne kandýrmaca örnek vereyim atv de bir program izliyorsunuz kanal zaplayýp baþkabir kanal mesela kanald veya startv ye geçtiniz aaaa odane kanal deðiþmiyor makina kilitlendi hatta 2 dakika boyunca kumanda sesi bile açýp kapatmýyorsadece üst sol köþede bir kum saati çýkýyor neden olsa gerek acaba ????
çünkü bu para düþkünleri reklam amaçlý bir satýþ yapacaklar ve kazanç elde edecekler ya onun için sizin en çok seyrettiðiniz bir anda kanallarýn kendilerine ait olanlarýna satýþ ve pazarlamasýný yaptýklarý bir ürünü þimdi kýrmýzý tuþa basýp daha ucuza alýn diyerek resmen emrediyorlar ...!![]()
evet evet emrediyorlar çünkü uydu cihazýnýzýn geri tuþu reklama giripte bakana kadar iþ görmüyor ve daha sonra gün içinde bu defalarca gerçekleþiyor![]()
paketin telefonla destek hattýný arayýpta bundan þikayetçi olduðumu söylediðimde yapabilecekleri birþey olmadýðýný kýrmýzý tuþa 2 defa basýp reklamdan çýkmamý söylüyorlar oysa kanal üzerinde reklam yüklenene kadar en az 2-3 dakika beklemek zorunda kalýyorsunuzki bunlarda ulusal yayýn yapan kanallar star ve kanald (yani böyle bir haklarý yok)
þimdi bu insanlarýn maç yayýnlarýný satýn aldýklarýný düþünün birde !..![]()
arkadaþlar ben digitürkü pahalý olduðu için sevmiyorum ancak onlar en azýndan daha mert davranýyorlar ve film kanallarýnda daha kaliteli filmler þu anki d-smarttan daha ucuza gelmeye baþladý![]()
son olarak benim bunlarý buradan yazmamdaki amaç þu bu iþ böyle devam ederse kalabalýk bir grup oluþturup mahkeme açmayý ve çok yüksek bir tazminat ödettirmeyi düþünüyorumçünkü benim gibi düþünen bir sürü insan var ve çoðalmaktayýz tamam kendi kanalarýnda bir reklam normal olabilir ancak birde normal izleme esnasýnda extra reklamla beni ve benim gibi düþünenleri kanala mahkum etmek kimsenin hakký olamaz
lütfen þikayetlerinizi bu pakete tlf yoluyla bildirin yinede çözüm olmazsa birleþip hakkýndan gelelim bize 100 liralýk cihazý 300e satanlara enayi olmadýðýmýzý hatýrlatalým![]()
okuma nezaketi gösterdiðiniz için teþekkür ederim![]()
![]()
arkadaþlar d smart üzcretli olacaðý güngibi aþikardý. parasýz olacak demek kendimizi kandýrmaktýr . bende aldým ama parasýz olcak diye deðil ne kadar beleþ izlersem kardýr diye. 6 aylýk loca kanalý aldým çatýr çatýr izledim. bu hizmetleride bedava yapamayacaðýna göre tabiki ücretli olacaktýr . ama reklam gelirlerini arttýrýrsa ozaman bedava devam edebilir.
ne yazýkki bu ülke insaný doðan grubunun elinde oyuncak gibi oynatýlýyor vede kendine mutaç býrakýlmýþtýr. d smrt kanalý içinde vatandaþý kandýrmýþlardýr.
![]()
hayýr
Yýllar önce free TV diye þimdilerdede DSmart diye kandýrmaya devam ediyorlar. Onlara göre bu millet kandýrýlmak için yaratýlmýþ.
Evet arkadaþlar bekle gör politikasý , görünen köyde klavuz istemez.
Saygýlar,
kandýrmacanýn en uyanýk cinsinden bu olay
çünkü filmleri ve diðer görsel olaylarý bir kaç kanaldan verirken onlarýn parasýný istemiyor doru ama onlarda yayýnlayacaðý programlarý alternatif kanal açarak paralýya çevirmesi düpedüz kandýrmadýr.....![]()
üstelik bide o kanallarýn ve baþka olaylarýn devamlý rahatsýz edici þekilde reklamlarýna ne demeli![]()
çýdýrtýrcasýna kanal deðiþtirdikçe çýkýyor kýrmýzýya baþ yeþile bas
sözün özü oyuna gelmiyelim arkadaþlar ses getirmek lazým
bence
evet kandýrdý bunlara güvenilmez.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri