insanlarý kandýrma iþi doðan grubunun kanýnda var böyle yapmalarý gayet doðal bence hiç yadýrgamýyorum bu durumu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
insanlarý kandýrma iþi doðan grubunun kanýnda var böyle yapmalarý gayet doðal bence hiç yadýrgamýyorum bu durumu
Bence kandýrdý.
"Bedava" kampanya reklamlarýnýn yapýldýðý sýralarda alanlarýn, tüketici hakem heyetlerine baþvurarak ve dava açarak manevi tazminat talep etmelerini tavsiye ediyorum.
Bu sayede "milletin enayi" olmadýðýný anlarlar.
Ayrýca lig maçlarýnýn yayýn haklarýný alamaz iseler, bu tür platformlarýn çok geçmeden havlu atacaðýda söyleniyor.
evet kandýrdý ... tüketicinin eline dinamiti koyup fitilini yavaþ yavalþ çekmeye baþladýlar... ben servisim ve d- smart cihazý lanet bi þey ... sürekli arýza hantallýk ...üstüne bedeva verdikleri kanallarýn çoðu yavaþ yavaþ paralýya geçiyo..bunlarýn kanýnda bu milleti soymak var.
sadece fiyatlarýný açýklamadýlar
göreceksiniz bunlar bir süper ligi alsýnlar
o zaman fiyatlarý göz boyuyorlar unutmayýn ki hayatta hiç biþi bedeva deðil !!!!
bu duruma geleceði belliydi zaten seçimlerdede ikdidarýn eteðini yaladýlar dogan gurubunun çeþitli menfaatlarýndan dolayý , millet de bunlara inanýyo sanki bunlarýn söylediði kanun gibi 1 þey--- yani kimse kimsenin iþini hayýr olsun diye yapmaz -- ve kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez bu durumda ayný hikaye karekteristik durum !
TEÞEKKURLER!!!![]()
BENCE KALDIRILLDI!!!![]()
vatandaþ herþeye alýþýktýr.hepimiz için. platform kuracaksýn bedava olacak,mümkünmü devlet bile bedava biþey vermiyor vatandaþa deðilki özel sektör.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri