Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 2/22 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon
216 sonuçtan 11 ile 20 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evt bence kandýrdý ben alýrken parasýz olcak diye aldým ama bakýym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kasirga098 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evt bence kandýrdý ben alýrken parasýz olcak diye aldým ama bakýym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler

tamam dogruda !!! zaten adý geçen bu kanallarýn çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamý kaldý ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarýnda ucret almaya haklarý var. geri kalanlarý ucretsiz olacak dendi ve yapmalýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

haksýzmýyým arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart D-Smart

Alýntý kasirga098 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haksýzmýyým arkadaþlar
    balgibide kandýrdý yakýnda üçüncü tuzakta gelir tez kanýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kandýrmadý

kandýrmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart gayet tabiki

hemde çok güzel çaktýrmadan þimdi herþeyi para çeviriyorlar ileride göreceðiz halký düþündüklerini .bu düþünen doðan'sa bizim düþünmemiz lazým.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yo2

bunun da dijiden farký yok paralý sýstemhayýrlý olsun millete

Kullanýcý Bilgi Menüsü

taahütlerini tutmadý free tv kadar olmasada bence beklenilende buydu hani 4 büyüklerin maçlarý .. hazýrlýk maçlarýný bile veremiyorlar )))

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bencede söyledikleri bir çok þey aldatmaca önce cihazlarý aldýrýyolar sonrada kanallarý paralý hale getiriyolar. ama cihaz alýmlarý devam etsin diyede kanallarý yavaþ yavaþ kapatýyolar. bakalým iþin sonu nereye gidecek....

Sayfa 2/22 ÝlkÝlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri