evt bence kandýrdý ben alýrken parasýz olcak diye aldým ama bakýym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
evt bence kandýrdý ben alýrken parasýz olcak diye aldým ama bakýym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.
Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler
tamam dogruda !!! zaten adý geçen bu kanallarýn çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamý kaldý ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarýnda ucret almaya haklarý var. geri kalanlarý ucretsiz olacak dendi ve yapmalýlar.
haksýzmýyým arkadaþlar
kandýrmadý
hemde çok güzel çaktýrmadan þimdi herþeyi para çeviriyorlar ileride göreceðiz halký düþündüklerini .bu düþünen doðan'sa bizim düþünmemiz lazým.![]()
bunun da dijiden farký yok paralý sýstemhayýrlý olsun millete![]()
taahütlerini tutmadý free tv kadar olmasada bence beklenilende buydu hani 4 büyüklerin maçlarý .. hazýrlýk maçlarýný bile veremiyorlar)))
bencede söyledikleri bir çok þey aldatmaca önce cihazlarý aldýrýyolar sonrada kanallarý paralý hale getiriyolar. ama cihaz alýmlarý devam etsin diyede kanallarý yavaþ yavaþ kapatýyolar. bakalým iþin sonu nereye gidecek....
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri