kandýrdý bence amaç sade makine satmak
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
kandýrdý bence amaç sade makine satmak
herþey açýkca ortada kandýrdý.parasýz dedi paralý oldu yayýnlar.izlemeye deðer yayýnlar var açýk olan.ama satýþý biraz daha devam etsin hepsi paralý olacak bence.
Tabi ki kandýrdý,fatura yok,ulusal kanallar þifresiz,üç beþ tane belgesel(!) kanalý bedava deyip,maliyetleri ucuz digital receiverlarý,iyi fiyatlara müþteriye sattýlar.Burada kafadan 200 YTL. gibi (gizli bir yýllýk aidat) elde ettiler.Þimdi ise bazý kanallarý yavaþ yavaþ þifreye sokarak parayla satýn alacaðýnýz kontörlerle izlettirecekler.Diyeceksinizki bu ticaret.Tabiki ticaret olacak ama insanlarý kandýrmadan kafasýný karýþtýrmadan yapýlýrsa dürüst ticaret olurdu ve kandýrýlmýþ olmazdý.Ýsteyen parasýný öder ve seyrederdi.
izledikce öde olucak dediler arkadaslar!
bence herzaman özgür olunmalý her hangi bir sisteme baðlý kalýnmamalý bu gün belki bazý kanallarý ücretsiz yayýnýný yapýyorolabilir biz onlarý normal çanakla çoðunu zaten seyrediyoruz. ya tamamen paralýyaðeçtiðinde ne olacak?
evet tüm yorumlara katýlýyorum d smart milleti düpe düz kandýrdý o kandýrýlan milletin içinde bende varým aydýn doðan medyasýnýn tekelleþme ve milleti soyma yolunda emin adýmlarla ilerlemeye hükümet sayesinde devam ediyor hükümet derken uzan medyasýný doðan haber medyasýna peþkeþ çeken hükümet oldu..
konu paylaþým için teþekkürler
bence evet kandýrdý.........![]()
bu tür platformlarýn hepsinde aldatmaca vardýr.
ya rakadaþlar bece d-smart kimseyi aldatmadý kandýrmadý öyle bir þey yok onlar sadece nasýl yola çýktýlarsa öyle devam ediyorlar yani bu zamanda bu ülkede hangi kuruluþ çýkarsýz ve menfaatsiz iþ yapmýþ soruyorum sizlere insanlarda keklýk aradýlar ama bulamadýlar yani bunu adý aldatma deðildir bunu adý bilinçsiz ve bilgisiz tüketim o kuruluþ bir yatýrým yapmýþ para kazanmak için almasalardý kimse onlara gel al demedi onlar fýrsatçýlýk yaptý bu hallere düþtüler bakýn ben d-smart kullanmýyoruým ben digitürk kullanmýyorum ve hiç bir türk palathformu ile uðraþmýyorum ben sadece uydu yayýnlarýný bildik emu türü cihazlarla izliyorum benim slagonum yaþasýn uydu yayýný yaþasýn emu v.s sevgiyle kalýn arkadaþlar saygýlar digiman2005
bana göre kandýrmadý digitürk ü görmedi duymadýlarmý da hic özel kanalýn bedava oldugu nerede gorulmüþ vatandaþ tps paketi sandý sanki kusura bakmayýn be kullanýcý degil satýcýyým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri