bana göre evet zaten yayinladiklarinin hepsi avrupa kanali zaten biz salyangoz reklamlarini
izlemekten biktik ama onlarda haklilar bu kadar para bu kadar kebab
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
bana göre evet zaten yayinladiklarinin hepsi avrupa kanali zaten biz salyangoz reklamlarini
izlemekten biktik ama onlarda haklilar bu kadar para bu kadar kebab
birkere cihazlarý çok kalitesiz sürekli kilitlenip duruyor sonra bu digi puan para meselesi çýktý ortaya BEN ELEKTRONÝKCÝYÝM HÝÇ KÝMSEYE ÖNERMEDÝM BANA SORANLARADA ARTILARINI DAHA ÇOKTA EKSÝLERÝNÝ SÖYLEDÝM KARARI KENDÝLERÝNE BIRAKTIM BÝRKAÇ KURUÞ KAR yapacaðýz diye allayýp pullayýp milleti kandýrdýlar.
BALIK HAFIZASI GÝBÝ ÇOK ÇABUK UNUTUYORUZ NEDENSE YADA UNUTTURULUYORUZ VE SONUÇ ORTADA HALKIN SIRTINDAN SERVETÝNE SERVET KATIYOR BAZILARI
bakýn ortaya 2 þýk ve 2 kesim çýkýyor.
1 kandýrdý diyenler 1 kandýrmadý diyenler
1 kananlar 1 de kanmayanlar.
ben kanmadým. siz hangi kýsma giriyorsunuz?:49:
Konu conker tarafýndan (09-08-2008 Saat 21:10 ) deðiþtirilmiþtir.
kim ne yazdý kim ne söyledi okumadým bilmiyorum ama bir gerçek var oda þu
adamlar kimseyi kandýrmadý bilenler bilir D-SMART bayisiyim velakin bu güne
kadar kimseye önermedim buna raðmen talep çok yoðun gelen giden d-smart
soruyor.bir diðer þey herþeyi sözleþmede yazmýþ adamlar tahhüt etiklleri kanallarý
veriyorlar ekstradan gelen kanallara kontür sistemiyle izletmelerinden tabi birþey
olamaz adam bunu yapmasa nasýl yayýn sürdürecek imkansýz.vesselem...
Aydýn Doðan'ýn diðer tüm iþleri gibi bi þiþirmeydi.Bire bin kattýlar.Az daha konuþsalar herkese bedava tv kanalý açacaz diyecekler:d
Cihaz satýþ politikasýda ayrý dert kimi yerde hatta sitemizde bile reklamý var 249 ytl kimi yerde 269 ytl kimi yerde 300 ytl kimi yerde 320 ytl nasýl oluyor anlamadým.
kardeþim dicitürk te d smart da hepside hap yap para kap peþinde .bu vatandaþ niye kendini bukadar reklamlara kaptýrýyor bilmiyorum .ya aptallýðýmýzdan yada birilerini ,reklkamlar sayesinde zengin etmek için TÜRKSAT 1 CE Uydusunda her türlü yayýn var .vatandaþ UYAN .NEKADAR REKLAM VARSA ONUN PARASINI SEN ÖDÜYORSUN BÝRÝLERÝ DE SAYENDE ZENGÝN OLUYOR.sen hala reklamý çok yapýlanýn peþindesin. UYANIN !!!!!!!!!!!.
biraz göz gezdirdim þimdi yazýlanlara ve...
kullananda kullanmayanda bilen de bilmeyen de görüþ belirtmiþ. peki alanlar hanginiz
sözleþmellerindeki tahhütnameyi okudu hiç kimse o halde neye göre kandýrdý
veya kandýrmadý deniliyor anlayamadým doðrusu..
malesefçi evet ,hükümetinde d smartýn sahhibi olan aydýn doðanýn borcunun yarýsýný silmesini esefle kýnýyorum...uzanlarý haklý olarak mahfettiler ama iki yüzlülük yapýp doðan grubuna ayrýcalýk yaptýlar esefle kýnýyorum.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri