Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 8/22 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
216 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kesinlikle kandýrma ticareti yaptýklarý

kanallar kutuya bir kere para verilince izlenecek denildi.

D smart ilk çýktýðý dönemlerde D-smart Ceo su Bir haber kanaýnda verdiði demeçte sadece ve sadece Super lig maçlarý alýnmasý durumunda Ücret alýnabileceðini, bununda kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli olduðunu ve anlayýþla karþýlanacaðýný belirtmiþti

Digiturk platformu ile ayný kefede tartýlmasýnýda anlayamýyorum. Digi çýktýðý ilk gunden bu yana zaten ticaret anlayýþýný dobra dobra söyleyen bir kuruluþ bence. yani 50yse 50 100 se 100 paralýyým demiþ ve çeþitli kampanyalar ile çeþitli sýnýflandýrmalar sayesinde her keseye uygun platform çýkarmaktadýr. Ama D-smart öyle deðil. Mesela yeþilçam tv ayný filmler devamlý tekrar tekrar gösterilirken Yeþilçam XXX diye bir kanaldaha açýyor. bu gidiþle her kanalýn bir alternatifini çýkarýp paraya çevirecekleri iþi bu çok net... ve dier kanal sadece tekrarlardan oluþacak

Gene digi ile kýyaslayacak olursak En düþük abonelik fiyatý olan 9,90 lýk aboneliðinde verdiði farklý kanallardan National , turkmax, hallmark gibi kanallarda en azýndan ayný yayýnlar gösterilmemekte.... peki ya -Smart???

benim amacým digi yi övmek deildir. Dikkat cekmek istediðim ticaret anlayýþýndaki aldatmacayý öne surmektir. iki kurum var biri yalanlarla piyasada diðeri ise her zaman paralýyým ama kampanyalarýmý yaparým diyenlerden. Her ikisinide kullanýyorum. bunun haricinde card sharing de kullanýyorum. 3 uyducihazým var ve DSMART tamamen palavra... Kimseye tavsiye etmem. 300 ona vereceðinize 110 vern pcnize skystar 2 takýn yada 300verin dreambox alýn kat kat iyidir

Dsmart sadece Lig maçlarýný alýnca para olmasý doðaldýr. Geri kalanýndan para talep etmesi onlarýn sadece üçkaðýtçýlýk anlayýþlarýný temsil eder... Zaten Doðan yayýn kuruluþlarýnýn bu gidiþle nereye varacaðýndan þüpheliyim ben.

Bu guzel konu baþlýðý ve anket içinde site yönetimine teþekkürler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kandýrmadý çünkü kelime oyunu yaptý faturasýz dedi ücretsiz demedi ben duymadým zaten dogan gurubu denince durun 3 saat düþünün

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. burda ne yazýyor sizce bu aldatmaca deðilmi?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu firmanýn pek !!! þerefli !!! sahibine itimad etmiyorum hemþerimdir kendisi babsý alim bi insan mýþ alimden zalim zalimden alim olabiliyomuþ dansöz gibi bi yaratýk Allah ýslah etsin bu iþin sonunda ücretlendir me olur gibime geliyo dalavere yapar yani

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

star tv kanallarýný aydýn doðan'ýn daha toplamaya baþladýðý ilk gün
    bir platform çýkacaðýný ve ilerde sansui free tv'den daha büyük bir fiyasko
    ve ticari balon olacaðýný söylemiþtim.

Evet, Tüketiciyi kandýrdý, kandýrýyor ve kandýrmaya devam edecek.

tüm paralý platformlara; HAYIR...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým eðer d-smart kullandýysan ve evine fatura geldiyse öle konuþ lütfen

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý somali Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým eðer d-smart kullandýysan ve evine fatura geldiyse öle konuþ lütfen
    SEN DSHOP YETKÝLÝSÝMÝSÝN KÝMÝ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANÝ BEN FATURA DEMEDÝMDE SENÝN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alýnmýþ kontor... ne fark var. ne dedi bunlarýn ceo su baþta???? sadece ve sadece superlig maçlarý ný yayýnlarsak kaliteli mac yayýný sunabilmek ve maliyetleride çýkartabilmek için mac yayýnlarý paralý olabilir dei... ama ne yaptýlar..? tekrar yayýnlarýný gösterenler aktif. asýl yayýnlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartýn patronlarý icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affýnýza sýgýnarak (falanca kiþi) ....ceði eþeðin önüne ot atmaz... diye bir söz vardýr. ve ben dsmart kullanýcýsý olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kesinlikle kimse gazete ve forumdakiþlere kulak asmasýn d-smart kullanýcýlarýna kesinlikle fatura ve para talebinde bulunulmadý bulunulmayacak eðer kontörlü kanallarý izlemek istemezlerse kimse para istemiyecek olay bunda ibaret.

Users Awaiting Email

Kullanýcý Bilgi Menüsü

''kontörlü kanallarý izlemek..''

bedava deðil oluyor sonuçta.
    bedava kýsým , izle-öde olayý; diðer platformda da vardý
    ve hani ortaya çýkarken milleti bundan kurtaracaktý??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizim bu milletimizde bedava para verme iþi oldugu sürece hep kandýrýlýrýz.Kimse almasaydý bu zýmbýrtýyý.O zaman pazar kuramazlardý.Ben almadým almamda ne dijitürk ne smart dijitalin gözünü sevim.

Sayfa 8/22 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri