Kesinlikle kandýrma ticareti yaptýklarý
kanallar kutuya bir kere para verilince izlenecek denildi.
D smart ilk çýktýðý dönemlerde D-smart Ceo su Bir haber kanaýnda verdiði demeçte sadece ve sadece Super lig maçlarý alýnmasý durumunda Ücret alýnabileceðini, bununda kaliteli hizmet sunabilmek için gerekli olduðunu ve anlayýþla karþýlanacaðýný belirtmiþti
Digiturk platformu ile ayný kefede tartýlmasýnýda anlayamýyorum. Digi çýktýðý ilk gunden bu yana zaten ticaret anlayýþýný dobra dobra söyleyen bir kuruluþ bence. yani 50yse 50 100 se 100 paralýyým demiþ ve çeþitli kampanyalar ile çeþitli sýnýflandýrmalar sayesinde her keseye uygun platform çýkarmaktadýr. Ama D-smart öyle deðil. Mesela yeþilçam tv ayný filmler devamlý tekrar tekrar gösterilirken Yeþilçam XXX diye bir kanaldaha açýyor. bu gidiþle her kanalýn bir alternatifini çýkarýp paraya çevirecekleri iþi bu çok net... ve dier kanal sadece tekrarlardan oluþacak
Gene digi ile kýyaslayacak olursak En düþük abonelik fiyatý olan 9,90 lýk aboneliðinde verdiði farklý kanallardan National , turkmax, hallmark gibi kanallarda en azýndan ayný yayýnlar gösterilmemekte.... peki ya -Smart???
benim amacým digi yi övmek deildir. Dikkat cekmek istediðim ticaret anlayýþýndaki aldatmacayý öne surmektir. iki kurum var biri yalanlarla piyasada diðeri ise her zaman paralýyým ama kampanyalarýmý yaparým diyenlerden. Her ikisinide kullanýyorum. bunun haricinde card sharing de kullanýyorum. 3 uyducihazým var ve DSMART tamamen palavra... Kimseye tavsiye etmem. 300 ona vereceðinize 110 vern pcnize skystar 2 takýn yada 300verin dreambox alýn kat kat iyidir
Dsmart sadece Lig maçlarýný alýnca para olmasý doðaldýr. Geri kalanýndan para talep etmesi onlarýn sadece üçkaðýtçýlýk anlayýþlarýný temsil eder... Zaten Doðan yayýn kuruluþlarýnýn bu gidiþle nereye varacaðýndan þüpheliyim ben.
Bu guzel konu baþlýðý ve anket içinde site yönetimine teþekkürler.

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri