Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 8/22 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
216 sonuçtan 71 ile 80 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bizim bu milletimizde bedava para verme iþi oldugu sürece hep kandýrýlýrýz.Kimse almasaydý bu zýmbýrtýyý.O zaman pazar kuramazlardý.Ben almadým almamda ne dijitürk ne smart dijitalin gözünü sevim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart D-Smart

Alýntý kasirga098 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    haksýzmýyým arkadaþlar
    balgibide kandýrdý yakýnda üçüncü tuzakta gelir tez kanýyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d-smart kullanmýyorum dt kullanýyorum.bana göre kesinlikle kandýrmadý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

adamlar cebimizden parayý nasýl alabiliriz diye düþünüyorlar amac hizmet degil paraya para katmak kandýrmayada devam edcekler þu yada bu þekilde

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bedava diye birþey yok bakýn digitürke 9,90 diyor sadece ulusal kanalarý güsteriyor.onun için en iyisi kendine özel bir ricever almak arkadaþlar.türkiyede kandýrmadan iþ yapan bir þirket varmý?
    :49:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

inþallah yakýndada, þu uydudan güncelleyen cýhazlar içinde ayný þekilde bir sorun çýkmaz.
    Konu conker tarafýndan (10-08-2008 Saat 12:11 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

zaten reklam izliyoruz film deðil kurtlar vadisi gibi amma reklam alýyorlar .....la ...la demekki adamlara baþka firma reklam vermiyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kandýr dý diyenlere ; Kaçýnýzda D-Smart kutu var, önce onu söyleyin lütfen.
    Hiç kullanmadýðý halde cihaz kötü dyenler, birde Elektronikçi olduklarýný iddia edenler, cihazý açýp içini incelediniz mi, onu söyleyin. Yazýlým yükleye yükleye daðýlan receiverler ile dünyanýn parasýný kazandý esnaf arkadaþlar. Kanallar þifre deðiþtirmekten, bizlerde cihazlarýn canýný okurcasýna yazýlým yüklemekten býkmadýk. Bu feryat esas o yüzden. Sadece Avrupa Þampiyonasý için gecenin körüne kadar yazýlým yükledi esnaf parayla. Neden bunlardan da bahsetmiyorsunuz. Benzin pahalanýnca, benzinli motorlara tüp takar gibi, dijital uydu alýcýlarýný, dijital þifre çözücü haline getirmek ne kadar dürüstlük ise, D-Smartýn istemiyorsan izleme dediði kanallarý izlemezsen kontür almanda gerekmez. Süper lig maçlarý elbette kontürlü yani paralý olacak, kulüpler birliðine ne verecek maç yayýnlamak için. Ama en azýndan istemediðin maçlarý daha doðrusu seyretmediðin maçlara para ödemeyeceksin.
    Ben hem bireysel hemde ticari bayiyim ve kullanýcýyým ayný zamanda. Þifre kýrma muhabbetlerini ta baþtan buyana hiç bir zaman onaylamadým ve onaylamam da. Arabama tüp takmam, param yoksa binmem de. Yada Dizel araba alýrým avantajlý ise. D-Smart böyle bir þey iþte. Para vermek istemiyorsan kontür almazsýn. Zaten Localar baþtan beri paralý, týpký dt de ki salonlarýn en üst pakette dahi paralý olduðu gibi. Hem 120 ytl aylýk ödeyeceksin hemde ayrýca salonlara 4 filmden sonrasýna para ödeyeceksin bu kabul edilebilir yani sizlerin bir çoðuna göre. Kimin evine d-smart faturasý gelmiþ bu güne kadar. Ama 2 ay ödeme bakalým dt faturanýda 3.ay avukat geliyormu gelmiyor mu gör.
    Kandýrdý diyenlerin bir çoðun bence þifresini kýramadýklarý için böyle diyorlar. Eðer þifresini kýrsalardý hiç ses çýkmayacaktý. Çünkü ülkemiz ve insanýmýz her þeyin beleþ olduðu yerde yaþamak istiyor. Esas sorun burdan kaynaklanýyor. Bir ara istisnasýz bütün markalarda tps ler kaybolunca yine bu sayfalarda bizi þifre kýrar diye kandýrdýlar diyenler ve hatta bakýn sizlerde þikayetvar.com da bu nedenle þikayetçi olanlar bile vardý. Yani dijital uydu alýcýsýný þifre kýrýcý sanan kiþiler, sanayi bakanlýðýna bile çözmüyor diye þikayetçi olmuþlardý.
    Sonuç olarak d-smart haklý yada haksýz, ancak baþtan beri söylediði kanallarýn hiç birisi þu anda kontürlü deðil, gelecekte de olmayacak. Ýlk cihaz alanlar 9 dan 22 ye geçiyor diyorlardý. artýk geçmiyor ama izlemek istersen arayý kontür ile doldurman gerekiyor. Bu forumlarda emeðe saygý diye yazan arkadaþlar alýnmasýnlar ama emeðe saygý lütfen. Adamlar düþünmüþ, taþýnmýþ, yapmýþ ve anlatmýþ. Beyenmeyen almaz, ama alanlardan da iade edeni henüz görmedim. DT ye gelince madem rakip olarak görmüyor idi de neden d-smarta paralel olarak, emanet kutu yerine 12 yada 24 aylýk sözleþmelerle beþ para etmez dvb kutularý ki paza fiyatý 30 lira belki 240 ytl ye insanlara ayda 9.9 ytl fiyatla türksat ta zaten bedava olan kanallarýn yanýna 1 belgesel, bir çocuk kanalý ilave ederek satýyor. Her ne hikmetse kimse bundan bahsetmemiþ burada. Ayrýca d-smart kutular piyasaya girer girmez Türksat üzerinden modül satýþýný neden durdurmuþ onu açýklasýn birde, yoksa d-smartýn kutusuna takýp da izlerler diyemi düþünmüþler dersiniz.
    Sevgi ve saygýlarýmla

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hangisi kandýrmadýki normal markalarda isim vermeye gerek yok herkes biliyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bence de kandýrmacadan baþka biþey deðil.Bakýyorum kanallarýn çoðu boþ.Yani Buservis engellendi yazýsý.Ben böyle bir cihazý kullanmak bile istemiyorum.

Sayfa 8/22 ÝlkÝlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri