Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 9/22 ÝlkÝlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon
216 sonuçtan 81 ile 90 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart þifreleri kaldýrsýn?

Alýntý HCakir Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Evet arkadaþlar son günlerde forumda süre gelen bir tartýþmayý,anket yoluyla çözmeye karar verdik..D-Smart hizmetleri kullanýcýyý memnun ettimi yoksa d-smart tamamen bir kandýrmacamýydý?
    D-Smart yaptýðý kampanyalarla,extra hizmetleriyle vs. yaptýðý tüm iþlerle size göre tüketiciyi kandýrdýmý?

Anketimiz 15 gün sürecektir..Forum kurallarý çerçevesinde deðerli yorumlarýnýzý bekliyoruz..!
    þifreyi kaldýrsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý somali Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    arkadaþým eðer d-smart kullandýysan ve evine fatura geldiyse öle konuþ lütfen
    SEN DSHOP YETKÝLÝSÝMÝSÝN KÝMÝ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANÝ BEN FATURA DEMEDÝMDE SENÝN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alýnmýþ kontor... ne fark var. ne dedi bunlarýn ceo su baþta???? sadece ve sadece superlig maçlarý ný yayýnlarsak kaliteli mac yayýný sunabilmek ve maliyetleride çýkartabilmek için mac yayýnlarý paralý olabilir dei... ama ne yaptýlar..? tekrar yayýnlarýný gösterenler aktif. asýl yayýnlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartýn patronlarý icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affýnýza sýgýnarak (falanca kiþi) ....ceði eþeðin önüne ot atmaz... diye bir söz vardýr. ve ben dsmart kullanýcýsý olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet dogan holdingin ne yapacaðý belli hepside kandýrmaca arkadaþlar sonunda onuda sansui gibi kapatacak

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben her ikisini de kullanmýyorum kullanmayý da düþünmüyrum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kasirga098 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    evt bence kandýrdý ben alýrken parasýz olcak diye aldým ama bakýym loca sinema tv cool smart bilmem ne diye smart para istiyo
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Birkaç tane sürekli ayný þeyi yayýnlayan kanal için o kadar para vermek þu an için bence gereksiz. Diðer kanallarý 75 YTL'lik sýradan uydu alýcýlarda gösteriyor Eðer lig maçlarýný verirse o zaman durum deðiþir mecburen izlemek için alacaklar olacaktýr. Ama benim gibi futboldan hoþlanmayanlar için hiçmi hiç cazip deðil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýr kandýrmadý ilk aldýðýmda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asýl kandýrmayý yapan free yayýnlar için bile üyelerinden para talep eden diðer platform

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þu an durum iyi gözüküyor ama sonrasý ne olur bilemem..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence kandýrdý, çünkü yakýnda aip tv geliyor ve internet üzerinden istediðin kanalý çok rahat seyredeceksiniz,bu iþi 2008 de yapýcaklardý fakat d smartýn yaptýðý harcamalarý yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yýlýna býraktýlar bana göre saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon Nogood

Alýntý kucer06 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Hemde nasýl.Þimdi açýkça aylýk bu kadar ytl diyemiyorlar adýný smart para koymuþlar.Þimdi bazýlarý çýkýp türkçe belgeselden bahsedecekler.Yayýnladýklarý 50 tane belgeselin artýk vatandaþ her sahnesini ezberledi.Hayret olimpiyatlarýda satýn aldýk diye reklam yapmadý
    evet size aynen katýlýyorum kucer arkadaþým. hatta öyle bir reklam ve sansasyon yarattýlarki digitürk' bile maç yayýnlarýný aldýk diye yaykara kopardýlar. þimdi smart para toplamaya devam. hepsi anlayacaðýnýz kazýk. saygýlar herkese.

Sayfa 9/22 ÝlkÝlk 12345678910111213141516171819 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri