Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
SEN DSHOP YETKÝLÝSÝMÝSÝN KÝMÝ NEDEN SAVUNUYORSUN... HANÝ BEN FATURA DEMEDÝMDE SENÝN SAVUNMANA KIZIYORUM... ha para ha para ile alýnmýþ kontor... ne fark var. ne dedi bunlarýn ceo su baþta???? sadece ve sadece superlig maçlarý ný yayýnlarsak kaliteli mac yayýný sunabilmek ve maliyetleride çýkartabilmek için mac yayýnlarý paralý olabilir dei... ama ne yaptýlar..? tekrar yayýnlarýný gösterenler aktif. asýl yayýnlar ise kontorlu... bu mudur guvenilir ticaret. geçeceksin sen onu dostum gececeksin D smartýn patronlarý icin bir atasozu yerinde bence bu faaaliyetlerden sonra o da affýnýza sýgýnarak (falanca kiþi) ....ceði eþeðin önüne ot atmaz... diye bir söz vardýr. ve ben dsmart kullanýcýsý olarakta memnun deilim diyorum. lig haricindede bi halta para vermem
evet dogan holdingin ne yapacaðý belli hepside kandýrmaca arkadaþlar sonunda onuda sansui gibi kapatacak
ben her ikisini de kullanmýyorum kullanmayý da düþünmüyrum
Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.
Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler
Birkaç tane sürekli ayný þeyi yayýnlayan kanal için o kadar para vermek þu an için bence gereksiz. Diðer kanallarý 75 YTL'lik sýradan uydu alýcýlarda gösteriyor Eðer lig maçlarýný verirse o zaman durum deðiþir mecburen izlemek için alacaklar olacaktýr. Ama benim gibi futboldan hoþlanmayanlar için hiçmi hiç cazip deðil
hayýr kandýrmadý ilk aldýðýmda ücretsiz olan kanllar ne ise halen öyle ücretsiz asýl kandýrmayý yapan free yayýnlar için bile üyelerinden para talep eden diðer platform
Þu an durum iyi gözüküyor ama sonrasý ne olur bilemem..
bence kandýrdý, çünkü yakýnda aip tv geliyor ve internet üzerinden istediðin kanalý çok rahat seyredeceksiniz,bu iþi 2008 de yapýcaklardý fakat d smartýn yaptýðý harcamalarý yok etmemesi için yani zarar etmemesi için 2009 yýlýna býraktýlar bana göre saygýlar.
evet size aynen katýlýyorum kucer arkadaþým. hatta öyle bir reklam ve sansasyon yarattýlarki digitürk' bile maç yayýnlarýný aldýk diye yaykara kopardýlar. þimdi smart para toplamaya devam. hepsi anlayacaðýnýz kazýk. saygýlar herkese.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri