Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 10/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon
216 sonuçtan 91 ile 100 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet kandýrdý ilk açýldýðýnda üyelik yok ayýlýk ücret yok demiþlerdi þimdilik bazý kanallardan para alýyorlar ama tahminim yakýnda bir çok kanaldan smart para diye aylýk para alacaklar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kandýrýrmý kandýrdý daha oncede kandýrmýstý sansuý free tv diye hýc kýmse kanmasýn adamlar týrýlyonlarý dokupte býr makýnaya yýllarca bedava yayýn vermez mantýklý düþünürseniz boyle olacak önce cýhaz verecekler sonrda yavas yavas para para para dýyecekler alamayanda normal kanallara dogru yol alacaklar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu iþin kandýrýp kandýrmamakla alakasý yok bence...isteyen parayla daha lüks kanallar seyretsin diye yeni kanallar getiriyor...seçim bizlerin...fatura göndermiyor ya zorla veya ödemeyince haciz gelmiyorya....neyse belgesel veya çizgi film ücretsiz olmasý kötü birþey deðil diye düþünüyorum..birde unutmadan d-smart her yýl 30-40 milyon $ zarar ediyor bunu karþýlamak için yapýyor olabilir...normal..þirketin deðerini arttýrmak için çeþitli kampanyalar ve abone çoðaltmak zorunda...zararý azaltmak içinde bu gibi yatýrýmlar yapýyor..doðal karþýlamak lazým..ama cihaz halen kötü bana kalýrsa bunu söylemeden geçemiyeceðim..arýza oranlarýda yüksek ve kilitlenme sorunu ve extra film paketlerinin sinyalleri çok düþük...sorunlarý halen var...2.cihaz olrak kullanýlýr diyeceðim ama parasý pahalý ..ucuzlamasý þart..bu tip cihaz 200 ytl ye satýlabilir..:45:

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet dsmart tüketiciyi cok güzel kandýrýyo daha öncede sansui free tv satýyodu noldu cýrttt en güzel düzgün cihaz free paketler yemiþim dt yi dsmartý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þimdi sonuç ortada yüzde 86.5 aldattý diyor yüzde 13.5 aldatmadý diyor.Bazý þeyleri kabullenmek zor hele ki bir kere inanýp almýþsan.Þimdi alanlar aldatýldýklarýný kabul etseler kendileriyle çeliþkiye düþecekler üzülecekler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

rakip bir platform kuruldu arkadaþlar uygulamalar farklý ve dsmart digitürke göre uzun vadede daha ucuz digitürke göre...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar unutmadan bir þey hatýrlatiim...d-smart alanlar neden þikayet etmiyor?..gerçekten...hepsi memnun..þikayet edenler d-smart kullanmayanlar..garip ..ben kullanýyorum ve sadece cihazýn yetersiz olduðundan þikayetçiyim yayýnlarýndan deðil..yani kandýrmacaya pek takmýyorum..aldýðýmdan beri ücretsiz seyrediyorum..sorun yok..eski üye olduðumdan dolayý ******leri bile ücretsiz veriyorlar..sadece yeni çýkan sinema kanallarýný göremiyorum..o da aylýk 10 ytl fena deðil..filmleri iyi..aslýnda düþünmüyorum deðil...neyse yinede sizlere cihaz kalitesi konusunda katýlýyorum ama yayýnlar iyi..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bizde izleyicisiyiz hesapta herþey ücretsizdi ama filmler ardýndan yeni katýlanlara yeni açýlan kanallar için ücret yok abonelik yok kontör kartlarý hani hiç ücret yoktu hani herþey badavaydý ne oldu verilen sözler ne oldu o kadar yapýlan reklamlar herþey vatandaþý alýþtýrana kadar ondan sonra gelsin paralar bu milleti safmý sanýyorlar sizede teþekkür ederiz böyle konularda anketler düzenleyip milletin tepki vermesini derdini anlatmasýný saðladýðýnýz için

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet arkadaþlar, bu d-smart herkezi kandýrdý bence
    Önce daha sonra para mara yok, ilk alýrken makine parasýndan sonra hiçbir ödeme yapmayacaksýnýz dediler ama þimdi foyalarý ortada
    uyduda olan bedava kanallar dýþýndaki nerdeyse her kanala giriþ ücreti istiyorlar. Ya bilen varmý tüketiciyi kandýrdý reklamlarda diye suç duyurusu yapýlamazmý bu þ... lere

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Kosavalý® Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Locolar zaten ilk basta ucretliydi.Diðer extra hizmet almak istiyorsan mecbur ödeyeceksin.

Dip not= ben kandýrmadý seklinde oy kullandým extra hizmetler için ücret istemesi normal.Ýlk verdigi kanallardan su an para istemediler

tamam dogruda !!! zaten adý geçen bu kanallarýn çoguda sadece tekrar programlar ... ne anlamý kaldý ? 3 ncü kere diyorum. SADECE SUPERLIG maçlarýnda ucret almaya haklarý var. geri kalanlarý ucretsiz olacak dendi ve yapmalýlar.

Sayfa 10/22 ÝlkÝlk 1234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri