Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0

Sonuçlar: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Katýlýmcý sayýsý
1217. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet

1.077 88.50%
  • Hayýr

140 11.50%
Sayfa 11/22 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon
216 sonuçtan 101 ile 110 arasý

Konu: D-Smart Size Göre Tüketiciyi Kandýrdýmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Evet çok haklsýýn! Eeee bedava özel yayýn yok.. Türkiyede hangi þirket vatandaþa 'ücretsiz' ismiyle alttan para götürerek iþ yapmadý? Sizce?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu arada 30-40 milyon $ zarar gibi haber ve bilgiler tamamen pazarlama iþi.. Unutmayýn ki Doðan Yayýn Holding millete ve rakip firmayý yemek için asla zarar etmez! Yani þuanda aramýzda bireyselde olsa yada 3-4 ortaklý bir þirkette olsa iþ yürütenler bunu yada a.þ. sahipleri bunu daha da iyi bilir. Zarar ediyorlarsa sýrf biz varýz diye smartlamazlar!.. ) Sakýn unutmayýn. Ama digiturkten 1-2 yýl içinde farký olmayacak. Tek avantaj kontor alýcaksýn süperlig maçlarýnda da izlediðin maçýn parasýný yani kontörünü vericeksin.Tek fark burda. Sömürme gene ayný sömürme..

Sakýn unutmayýn arkadaþlar..
    Konu SBHSBH tarafýndan (10-08-2008 Saat 16:52 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

evet.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kimse kimseyi kandýrmadý

sevgili arkadaþlar 95 yýlýndan beri uydu cctv iþi yapýyorum bizim insanlarýmýz çok kek araþtýrma yapmadan her malzemeye saldýrýyorlar sistemi kim kurmuþ geçmiþi nedir ayný sektörde kalýcýlýðý nekadar hiçbir inceleme ve ön araþtýrma yapmadan alýnýyor sonra kandýrýldýk diye ahlanýyor bence alanlara ÇOK ÝYÝ OLUYOR. 2000super dpcýs 150 parabol toplam 33 uydu (68.5doðu-27.5batý )4600 kanal kalýn saðlýcakla.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart kandýrmadý

kandýrmadý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ben birinden duydum d-futbolda artýk ligtv gibi olacak diye aylýk ücretlendirme olacak mý acaba ?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu anket için tþk ediyorum.çünkü sonuç çok önemli ve þimdiden ortada.milleti kemirdikçe semiren aydýn efendi denen kene tabiatlý adamýn ne olduðunu milletimin sað duyusu çözmüþ.çözemeyenlerde ya bolluk içinde, ya satýþ kaygýsýnda yada saflýk hat safhada.sansui gerçeði ortada

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sonuna kadar haklýsýnýz arkadaþlar.bencede kandýrdý. bir sefer cihaz alýyorsunuz hiç para ödemiyorsunuz diye reklam yapýp daha sonra loca kanallarýný ücretli yapmak neyin nesi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

d smart ilk çýktýgý günden beri ben iþyerime getirip satmadým bundan sonrada satmam neden derseniz bir malýn bir tane servisi ve bir tane bayisi olur ama d smart ýn onlarca bayi ve servisi var ondan dolayý ne yaptýgý belli deðil ilk baþlarda bazý kahve sahibi arkadaþlar satýn aldý ve þimdi satýn aldýklarýna bin piþman oldular neymiþ efendim toplu yerde gözterilmezve iki katý fiyata yeni makina almalarý lazýmmýþ yani rant kapýsý tavsiyede etmiyorum kimseye

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kandýrýyo iyiki almamýþým

Sayfa 11/22 ÝlkÝlk ... 23456789101112131415161718192021 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri