Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: skart kablosu cazırama sorunu

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart skart kablosu cazırama sorunu

merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ntsc,pal,secam ayarlarından yada pal b/g olması gerekirken pal 1 de felandır cihazın av çıkış ayarlarından pal b/g yap dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Merhaba eğer aldığınız skartın şase kablosu yada içerisindeki bağlantılarında bir gevşeklik olursa yapar. Kalitesiz skart kablolarda bazen hem seste hemde görüntüde gürültü yapabilir bu yüzden skart kablo alırken kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skart kablonun içindeki birtane kabloyu kesince düzeldigini duymuştum bu nekadar dogru acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

skart konnektörü tv ye tam oturmuyordur,konnektörün plastik kısmını ve tv ye oturan dışındaki metal kısmını söküp öyle tak,bende görüntü gidiyodu sık sık ve seste cızırtı vardı öyle yaptım bidaha problem yok..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı esat77 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    skart konnektörü tv ye tam oturmuyordur,konnektörün plastik kısmını ve tv ye oturan dışındaki metal kısmını söküp öyle tak,bende görüntü gidiyodu sık sık ve seste cızırtı vardı öyle yaptım bidaha problem yok..
    arkadasim yardımın için saol yanlız benim görüntüde bir problemim yok seste var özellikle tvde beyaz bir sey cıkınca cızırama daha cok artıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı ali muştu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce

arkadaşım yapman gereken çok basit uydudan sesi sonuna kadar aç ve sesi televizyonun kumandasından kontrol et böylece o cızırtyı engellemiş olrsun saygılar :45: :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı k_huso Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım yapman gereken çok basit uydudan sesi sonuna kadar aç ve sesi televizyonun kumandasından kontrol et böylece o cızırtyı engellemiş olrsun saygılar :45: :45:
    Aynen sorunun çözümü bu.Televizyonun sesini kıs yarıya getir öyle hafızaya al.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın meslektaşlar benimde geçenlerde başıma geldi ne yaptıy sam çözemedim gecenin sessizliğinde yinede cızırtı kulağı rahatsız ediyor. sonuç ben kalitel iblandajı kalın rf kablosu takarak çözdüm deneyin farkı göreceksiniz.sebebi scarttın şase si zayıf geliyor rf kablodan tv ile receıverin şase yani topraklama kuvvetleniyor...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri