merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce
merhabalar yeni bir skart kablosu aldım birtarafını uyduya diyer tarafınıda tv taktım yanlız televizyonda cazırama yapıyor eskisinde böyle bir sorun yoktu neden yapabilir sizce
ntsc,pal,secam ayarlarından yada pal b/g olması gerekirken pal 1 de felandır cihazın av çıkış ayarlarından pal b/g yap dene.
Merhaba eğer aldığınız skartın şase kablosu yada içerisindeki bağlantılarında bir gevşeklik olursa yapar. Kalitesiz skart kablolarda bazen hem seste hemde görüntüde gürültü yapabilir bu yüzden skart kablo alırken kaliteli olmasına dikkat etmek gerekir. Saygılarımla
skart kablonun içindeki birtane kabloyu kesince düzeldigini duymuştum bu nekadar dogru acaba
skart konnektörü tv ye tam oturmuyordur,konnektörün plastik kısmını ve tv ye oturan dışındaki metal kısmını söküp öyle tak,bende görüntü gidiyodu sık sık ve seste cızırtı vardı öyle yaptım bidaha problem yok..
sayın meslektaşlar benimde geçenlerde başıma geldi ne yaptıy sam çözemedim gecenin sessizliğinde yinede cızırtı kulağı rahatsız ediyor. sonuç ben kalitel iblandajı kalın rf kablosu takarak çözdüm deneyin farkı göreceksiniz.sebebi scarttın şase si zayıf geliyor rf kablodan tv ile receıverin şase yani topraklama kuvvetleniyor...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri