Alıntı wolf41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
bence pc,lerimizden resim yükleyebilsek iyi olur.ama istisna yanlış resimler yükleyenler uyarılsın vede moderetörler tarafından o resimler banlansın.böyle daha iyi olur bence.MODEREÖRLERE SAYGILAR...
Malesef 58.000 üyesi olan ve 12.000 geçgin aktif üyesi olan bir forumda bahsetdiğiniz şekilde bir kontrol yapmamız sizinde anlayacağınız gibi imkansız.

Alıntı Hakan48 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
ben burada ( Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. ) anlıtılanları yapamadım. sadece (Daha önceden belirlenmiş şu resimlerden birini seçip avatar olarak kullanabilirsiniz) seçenekleri var. kendi avatarımı neden yükleyemiyorum. benmi bir hata yapıyorum yoksa başka bir şeymi var.
Sitenin güvenliği açısından üyelerin forumda kullanılan avatarlardan başka resim yüklemesi kısıtlanmıştır.Site avartarlarından mutlaka kendine uygun bişey bulabilirsiniz.

Kolay gelsin....