Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Böylesi ancak Türkiye'de olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Böylesi ancak Türkiye'de olur

Şaka gibi!!! Petrol borusu cayır cayır yandı, onlar hatıra fotoğrafı çektirdi!
    Böylesi ancak Türkiye'de olur. BTC ham petrol boru hattında meydana gelen patlamanın ardından çıkan yangına müdahale eden itfaiyeciler, alevlerin önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

İHA--Refahiye ilçesi yakınlarından geçen 30 No'lu vanada 4 gün önce başlayan yangın devam ederken, alevlere müdahale etmek için Erzincan ve çevre illerden bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi geldi. Yangının sönmesini bekleyen itfaiye erleri, bir yandan da çalışmalarına devam ediyor. Yangının çevreye yayılmaması için zaman zaman soğutma çalışması yapan itfaiyeciler, petrol yangınıyla ilk kez karşılaşmanın şaşkınlığı ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi
    İŞTE O KARE

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Niye bu sekiliz halen anlamıyorum adamlara bak ya aglanacak halimize gülüyoruz malesef

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Kosavalı® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Niye bu sekiliz halen anlamıyorum adamlara bak ya aglanacak halimize gülüyoruz malesef

usta bırak çeksinler bari tanımış oluruz
    ama şimdi kanun hukuk görevini kötüye veya görevini suistimali edenler görevinden men ediliyor...türkiye'ye akılı insan lazım bunlar gibi (afedersiniz!)aptal değil...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Burası Türkiye--Bunlarda Yurdum İnsanı:49:

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri