REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
23 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Kaon Sunny S.x View Inxtc Tv Soft Cam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Soft Cam dosyası yenilendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

--------------------------------------------------------------------------------

S.x On Tv'ler uçtumu arkadaşlar

--------------------------------------------------------------------------------

S.x On Tv'ler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herhalde uçtu.....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta softcam atamıyorum cihazda loader 219 yazısı çıkıyor ve kke dosyasını da yükleyemedim acil yardım lütfen.......................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta softcam atamıyorum cihazda loader 219 yazısı çıkıyor ve kke dosyasını da yükleyemedim acil yardım lütfen.......................
    Kimse yokmu bir cevap verecek

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı baretta29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Kimse yokmu bir cevap verecek
    Com portu doğru seçtiğinizden emin olun.

Kablonuzun uçlarını değiştirin pc ye taktığınızı cihaza,cihaza taktığınızı pc ye bağlayın tekrar deneyin,olmazsa pc yi yeniden başlatın..!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşım eğer softcam yüklenmiyorsa verdiğim adreste KKE'nin nasıl yükleneceği anlatılıyor 16 mesajda oraya bakarak KKE at
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yinede teşekkürler malesef olmadı cihazda sadece loader219 yazıyor almıyor.Teşekkürler emege saygılar....................

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yinede teşekkürler malesef olmadı cihazda sadece loader219 yazıyor almıyor.Teşekkürler emege saygılar....................
    Yazdığım yöntemi denediniz mi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

247 eklendi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri