Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Digitürk 1 Aylýk Ekospor Paketi Satýlýk 20 YTL

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Digitürk 1 Aylýk Ekospor Paketi Satýlýk 20 YTL

Digitürk 1 Ayýk Ekospor Paketi Satlýk 20 YTL (Yermi yeni Türk Lirasý) (01/12/2008 Tarihine kadar aktive edebilirsiniz)

Arkadaþlar bana 1 Ayýk Ekospor Paketi çýktý Pepsi'den ve ben Digitürk üyesi olmadýgýmdan baglantý ücreti istediler....

Ama Digitürk Üyesi olanlarda herhangi bir ücret alýnmadýgýný ve bir ay fatura alýnmadýgýný söylediler........

Ýlgilenenler varsa.......

Sormak istediginiz sorularý yorum olarak alt tarafa yazabilir iletebilirisiniz ve iletiþime geçebilirsiniz.......
    Konu ultra-mehmet tarafýndan (12-08-2008 Saat 12:16 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

nereden nasýl alabiliriz.bilgide verirsen iyi olur ben istanbuldayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukselertekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    nereden nasýl alabiliriz.bilgide verirsen iyi olur ben istanbuldayým
    Öncelikle ben Gaziantep'teyim görüþebilme imkanýmýz varsa görüþebiliriz........

Gaziantep'ten ilçesi Nizip'ten tanýdýgýmýz akrabanýz varsa onlarla görüþürüp size satýþ yapabilirim........

Sizin eklemek istediginiz veya isteniz bir yönten varsa yorum olarak ekleyin.....

Bir de Digitürk üyesi olup olmadýgýnýzý belirtirseniz sevinirim......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

oralarda tanýdýgým yok bu tip bir iþlem daha önce hiç yapmadým evet diji üyesiyim bu 1 aylýk paket kartmý yoksa bir þifre falanmý veriyorlar iþin para kýsmý kolay bankaya gönderirim ama ekospor paket nasýl banim adýma olacaðý önemli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Þimdi bana bir þifre verdiler o þifre ile sana verecegim müþteri hizmetleri numarasý arayacaksýn ve þifreyi verip senin digitürk kutundan aktive edecekler ve sen bir ay digitürk ekospor paketine bedava bakacaksýnýz........

Benim size güvenim tam size þifreyi göndelebilirim sizde þifrenizi aktive ettikten sonra bana ücreti gönderebilirsiniz.......

Ýstediniz baþka yöntem varsa yorum olarak ekleye bilirsiniz ben cevaplayayým....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

NEREDEN ALABÝLÝRÝZ!!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý FERHAT64 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    NEREDEN ALABÝLÝRÝZ!!
    benden arkadaþlar üste belirtim zaten......

Kullanýcý Bilgi Menüsü

benim mailime sifre ve banka hesap numaraný gönderirsen aktif edince parayý hesabýna gönderirim. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý yukselertekin Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    benim mailime sifre ve banka hesap numaraný gönderirsen aktif edince parayý hesabýna gönderirim. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ben size en geç bu akþam veya sabah göderilim sizinde þifreyi aktif ettikden sonra münkünse yarýn ücreti hesaba yatýlýsanýz sevinirim benim size güvenin tam umarým güvenizi aksatmasýnýz......
    Konu ultra-mehmet tarafýndan (14-08-2008 Saat 19:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

anlastýk dediðim gibi þifre ile birlikte banka hsp numarasýnýda gönder

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri