REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Dreambox 500 s

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Dreambox 500 s

Dreambox 500 s aldım internet olmadan neleri seyredebilirim ve ne yapmam lazım neyi nere girmem lazım baya okudum bir şey anlamadım baya karışık ve kanal deyiştirmeye sürekli bastıgımda cok hızlı bir şekilde deyişiyor sesdede aynı yapıyor bu normal mı yardım ederseniz sevinirim teşekkürler kolay gelsin saglıcakla
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Dostum öncelikle hayırlı olsun cihazın internet olmadan bu cihazla fazla bişey seyredebilecegini sanmıyorum free kanallar dışında şuan günlük ***leri atarak ki bunu forumda arkadaşlar veriyor absat ve tpslerden acabilenleri seyredebilirsin bunlarda genellde fransız kanallarıdır diger sorun cok hızlı gecişler normaldir cihaz kendisi hızlı buna takma ama benim sana tavsiyem bir sever bulup üye olmandır böylece şifreli kanalları acabilirsin sonuc olarak bu cihazın mantıgı paylaşım üzerine kurulu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın dejavu usta bende 1 hafta evvel dreambox 500s cihaz aldım.internetin var.motorlu çanakta mevcut fakat bir türlü nereden başlayacağımızı bilemiyorum.bu konuda bilgilerinizi rica edeceğim.selamlar.en iyi dileklerimle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burdan başklayabilirsin

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ne izlemek istiosun onu yazarsan bu cihazla emu ilede pek çok şey izleyebilirsiın.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım ne izlemek istiosun onu yazarsan bu cihazla emu ilede pek çok şey izleyebilirsiın.
    volkan kardeşim bende dm500 var şuan ben hic bir şifreli kanallı acamıyorum paylaşımdakiler haric tabii mesala tps yi acabiliyormusun sen yada absatları sadece şuan acabilecegi pulungle polsatlar oda günlük indirmesi lazım arkaaş internetten k..leri arkadaşın internete baglı degil onun icin bence bu cihazda cok şey izleymez ama izleyen varsa banada yol göstersin bende izleyim..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende bir image var ama içinde bomb var +18 mct paketı açılıo ama içinde bomb var

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende bir image var ama içinde bomb var +18 mct paketı açılıo ama içinde bomb var
    :45::45::45: arkadaşta internet baglantısı olmadıgı icin onun ki zor tabiii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

usta ben 500 s yeni aldım ve 2 ay kart paylaşımı verdiler kanalları seyretmem için ayar yapmam lazım mı ve internet olmadan xxl sipeca tps astrada ki tagilla kanallarını seyredebilirmiyim benim internet kotalı acaba devam lı taklı durdugu zaman kotayı etkiler mi teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum artık almakla iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum artık zaman gösterecek selveri nerden bulacaz sevgilerle
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın volkan ustam.malum cihazı aldığımızda 2 ay paşlaşımla itiş kanallarını verdiler.ama benim bu kanallarla fazla bir işim yok.ben polsat,tps,preimier,shawtime gibi kanalları seyretmek istiyorum.bunun için ne yapmak gerekiyor.onu soruyorum.selamlar.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri