Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Premier Au Yazılımları.12-08-2008

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim astra değil.hotbird ve türk sat...yinede yüklesemmi?
    yüklersem tps.bin dosyalarını yüklerken sorun çıkmaz değilmi?
    selametle...
    yükle yükle güzel bir özellik daha eklenmiş son yazılıma

sağolsunlar uydu kilit özelliği
    eklemişler sat tuşu ardından da info tuşuna basınca istediğiniz
    uyduya kilit eklenebiliyorsun

kilit ayarlarınada kilit cinsı kanal yapmanız yeterlidir böylelikle
    izlenmesini istemediğiniz uyduları kendi belirlemiş olduğunuz şifre
    ile kilit koyabiliyorsunuz buda ilk next kulanıcılarına sunulmuştur
    hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yükle yükle güzel bir özellik daha eklenmiş son yazılıma

sağolsunlar uydu kilit özelliği
    eklemişler sat tuşu ardından da info tuşuna basınca istediğiniz
    uyduya kilit eklenebiliyorsun

kilit ayarlarınada kilit cinsı kanal yapmanız yeterlidir böylelikle
    izlenmesini istemediğiniz uyduları kendi belirlemiş olduğunuz şifre
    ile kilit koyabiliyorsunuz buda ilk next kulanıcılarına sunulmuştur
    hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
    fenerli ustam pek konu ile alakalı değil lakin bu *** editör programı vardı ya tps indirme dosyası bu halen kullanılıyormu acaba aktifmi?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    fenerli ustam pek konu ile alakalı değil lakin bu *** editör programı vardı ya tps indirme dosyası bu halen kullanılıyormu acaba aktifmi?
    çalışıyor yalnız bazen bir önceki dosyayı da verebiliyor.
    günceli gerekli bölümde var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı iNFiLaK Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni
    benim söylediğimde ne var ki başka bir forumdaki yazının aynısını kopyalanmış hem size ne oluyor ki
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart arkadaşım

[QUOTE=SUNNY;341256]benim söylediğimde ne var ki başka bir forumdaki yazının aynısını kopyalanmış hem size ne oluyor ki [/ aslında bizi alakadar eden bir şey yok ama çoğul konuştuğun için söz hakkı doğdu ister alıntı olsun isterse kendi emeği olsun öncelikle bilginin ve emeğin her türlüsüne saygılı olmak gerekiyor fenerli kardeşin bu form için yaptığı çok yararlı şeyler var ayrıca kendini bu konuda yeterince yetiştirmiş yani her zaman bilgisine ve sözüne değer verdiğimiz bak verdiğimiz diyorum çünkü biz forum olarak kendisine önem veriyoruz bir insanı alıntı olduğunu yazsaydın bari diyerek rencide etmenin ne manası var yada formdaki arkadaşları ile yararlı olan bir konuyu alıntı dahi olsa paylaşmasının ne sakıncası var bunuda senin görüşlerine bırakıyorum sakın ama sakın yanlış anlama sende bu formdasın ve sanalda olsa bizim arkadaşımıssın ben sadece birbirimizi bu şekilde rencide etmeyelim diyorum saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar bu yazılım malum forumundan önce bizim forumdaydı,lütfen bu noktaya dikkat vede eklemek istediğim bişey var..

Bu yazılımları kimin yaptı(rdığı)ğı belli,bunu sağır sultan bile duymuştur..fenerli arkadaşımızda next cihazlar hakkındaki tecrübe dolu bilgilerini bizimle paylaşıyor,bunda ne tür bi kötülük var anlamadım..

Bizler hâla alıntı,çalıntı gibi söylemlerde bulunuyoruz,bi düşünün fenerli ustanın yazılım yapma veya yaptırma gibi bi lüxü varmı..elbetteki bunu firma yetkilileri yaptırıyor ve firmanın web ilişkileriyle uğraşan arkadaşlar internet ortamıyla bizlerle paylaşıyorlar..

Olay bundan ibaret,bu forumda bu zamanda bu tür söylemler yanlıs ben bunları aştığımızı düşünüyordum ama malesef hala geriden takip edenlerde var..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bunu bu kadar büyütecek ne var anlamadım yazdığım çok kötü bir şeymiş gibi herkez bir tarafa çekiyor
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

premier ler hangi kanallar oluyor?
    Selametle...

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri