sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni
Teşekkur: 0
sunny iyisini biliosan kendin yapsana bunu fenerli bosver kanka ya takma bu na çok bilmiş o sen devam et kankammm kim tutar seni
yükle yükle güzel bir özellik daha eklenmiş son yazılıma
sağolsunlar uydu kilit özelliği
eklemişler sat tuşu ardından da info tuşuna basınca istediğiniz
uyduya kilit eklenebiliyorsun
kilit ayarlarınada kilit cinsı kanal yapmanız yeterlidir böylelikle
izlenmesini istemediğiniz uyduları kendi belirlemiş olduğunuz şifre
ile kilit koyabiliyorsunuz buda ilk next kulanıcılarına sunulmuştur
hayırlı olsun emeği geçenlere teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Yazılımlar için emeği geçenlere teşekkürler
[QUOTE=SUNNY;341256]benim söylediğimde ne var ki başka bir forumdaki yazının aynısını kopyalanmış hem size ne oluyor ki [/ aslında bizi alakadar eden bir şey yok ama çoğul konuştuğun için söz hakkı doğdu ister alıntı olsun isterse kendi emeği olsun öncelikle bilginin ve emeğin her türlüsüne saygılı olmak gerekiyor fenerli kardeşin bu form için yaptığı çok yararlı şeyler var ayrıca kendini bu konuda yeterince yetiştirmiş yani her zaman bilgisine ve sözüne değer verdiğimiz bak verdiğimiz diyorum çünkü biz forum olarak kendisine önem veriyoruz bir insanı alıntı olduğunu yazsaydın bari diyerek rencide etmenin ne manası var yada formdaki arkadaşları ile yararlı olan bir konuyu alıntı dahi olsa paylaşmasının ne sakıncası var bunuda senin görüşlerine bırakıyorum sakın ama sakın yanlış anlama sende bu formdasın ve sanalda olsa bizim arkadaşımıssın ben sadece birbirimizi bu şekilde rencide etmeyelim diyorum saygılar!![]()
Arkadaşlar bu yazılım malum forumundan önce bizim forumdaydı,lütfen bu noktaya dikkat vede eklemek istediğim bişey var..
Bu yazılımları kimin yaptı(rdığı)ğı belli,bunu sağır sultan bile duymuştur..fenerli arkadaşımızda next cihazlar hakkındaki tecrübe dolu bilgilerini bizimle paylaşıyor,bunda ne tür bi kötülük var anlamadım..
Bizler hâla alıntı,çalıntı gibi söylemlerde bulunuyoruz,bi düşünün fenerli ustanın yazılım yapma veya yaptırma gibi bi lüxü varmı..elbetteki bunu firma yetkilileri yaptırıyor ve firmanın web ilişkileriyle uğraşan arkadaşlar internet ortamıyla bizlerle paylaşıyorlar..
Olay bundan ibaret,bu forumda bu zamanda bu tür söylemler yanlıs ben bunları aştığımızı düşünüyordum ama malesef hala geriden takip edenlerde var..
bunu bu kadar büyütecek ne var anlamadım yazdığım çok kötü bir şeymiş gibi herkez bir tarafa çekiyor
Dreambox 8000 HD PVR
premier ler hangi kanallar oluyor?
Selametle...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri