REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/4 1234 SonSon
31 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Premier Au Yazılımları.12-08-2008

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

New41 Next 2000 Super Plus Premier Au Yazılımları.12-08-2008

yazılımlar astra kulanıcıları için hayırlı olsun
    Konu f47xfenerli tarafından (12-08-2008 Saat 13:35 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı denedim izlenimlerim.

öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
    -son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
    -son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım
    alıntı olduğunu yazsaydınız bari
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alıntı olduğunu yazsaydınız bari
    ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
    birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar!

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
    birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım
    fenerli ustam çektin fotokopiyi bizi uyutuyorsun saygılar ustam şaka bir yana kendine çok iyi bak böyle şeylerede takılma isteyen istediğini söylesin senin çizgin belli yaptıkların ortada geriside boş zaten

Kullanıcı Bilgi Menüsü

peki benim yasal d.t üyeliğim kartım var önceki yazılımlar sorun çıkarıyordu bunda varmı aynı sorun kanal donuyordu yayın kesilip tekrar geliyordu çözmede sıkıntılar oluyordu bu yazılmda bunlar giderildimi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Evet bu sefer yazılımı beğendim.Cihaz daha stabil çalışıyor takılmalar giderilmiş yazılım atarken ortaya çıkan sorunlar giderilmiş görüntüde netleşmiş.Arkadaşların bu yazılımı atmalarını tavsiye ederim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Boş bir zamanımda yuklerim astra bende var.Hayırlı olsun next kullancılarına konu acılmış dier yazılım konuları kapatılmıştır Bilginize.Sorun ve sorunu olanlara buaradan yazarlarsa daha iyi olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

premier subattan beri zaten şifre değiştirmiyor
    ne diye auto diyorlar anlamak güç
    artık laf olsun diye soft veriyorlar
    bari polsatlar da auto olsaydı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forestry Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    premier subattan beri zaten şifre değiştirmiyor
    ne diye auto diyorlar anlamak güç
    artık laf olsun diye soft veriyorlar
    bari polsatlar da auto olsaydı
    polsat zaten auto 30.06.2008 yazılımyla
    Dreambox 8000 HD PVR

Sayfa 1/4 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri