REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
31 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Next 2000 Super Plus Premier Au Yazılımları.12-08-2008

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı denedim izlenimlerim.

öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
    -son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım
    alıntı olduğunu yazsaydınız bari
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yazılımı denedim izlenimlerim.

öncelikle sorunsuz bir şekilde yazılımı yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasını bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaşlar ve tüm ayarlarınız korunuyor(30 haziran yazılımı yüklüyse)
    -son çıkan yazılımlarda oluşan görüntüdeki matlık giderildi sanki tekrar eski yazılımlardaki parlak görüntü geri gelmiş gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision cası üstünde oluşan donmalar sanırım giderildi defalarca kez giriş çıkış yaptım donma olayına rastlamadım
    peki benim yasal d.t üyeliğim kartım var önceki yazılımlar sorun çıkarıyordu bunda varmı aynı sorun kanal donuyordu yayın kesilip tekrar geliyordu çözmede sıkıntılar oluyordu bu yazılmda bunlar giderildimi acaba

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim astra değil.hotbird ve türk sat...yinede yüklesemmi?
    yüklersem tps.bin dosyalarını yüklerken sorun çıkmaz değilmi?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı osmann Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim astra değil.hotbird ve türk sat...yinede yüklesemmi?
    yüklersem tps.bin dosyalarını yüklerken sorun çıkmaz değilmi?
    selametle...
    Yok arkadaşım çıkarmaz yazılımlarda yine polsat oto ve tps bin dosyalarına uyumludur.
    Konu kucer06 tarafından (14-08-2008 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    alıntı olduğunu yazsaydınız bari
    ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
    birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ye2000 cx plas yeni yazlımı yukldm seca viacesleri acmıyo ltfen yrdım edermsnz tskler (c sinema kanalları)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tps calısmıyo

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saygılar teşekkürler

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

denendi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart saygılar!

ne demek istediğinizi tam anlayamadım ama şunu balirteyim sizi tanıyormuyum yoksa bu işi sizmi öğrettiniz bana bunuda bi açıklığa kavuşturursanız. tam anlamış olacağım.
    birşeyin alıntı olup olmadığını bilemilecek durumdayım
    fenerli ustam çektin fotokopiyi bizi uyutuyorsun saygılar ustam şaka bir yana kendine çok iyi bak böyle şeylerede takılma isteyen istediğini söylesin senin çizgin belli yaptıkların ortada geriside boş zaten

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri