Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
31 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Next 2000 Super Plus Premier Au Yazýlýmlarý.12-08-2008

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yazýlýmý denedim izlenimlerim.

öncelikle sorunsuz bir þekilde yazýlýmý yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasýný bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaþlar ve tüm ayarlarýnýz korunuyor(30 haziran yazýlýmý yüklüyse)
    -son çýkan yazýlýmlarda oluþan görüntüdeki matlýk giderildi sanki tekrar eski yazýlýmlardaki parlak görüntü geri gelmiþ gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision casý üstünde oluþan donmalar sanýrým giderildi defalarca kez giriþ çýkýþ yaptým donma olayýna rastlamadým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

öncelikle sorunsuz bir þekilde yazýlýmý yüklüyor ve boot ediyor(end yazmasýný bekleyin sonuna kadar)
    -kanal listeniz silinmiyor arkadaþlar ve tüm ayarlarýnýz korunuyor(30 haziran yazýlýmý yüklüyse)
    -son çýkan yazýlýmlarda oluþan görüntüdeki matlýk giderildi sanki tekrar eski yazýlýmlardaki parlak görüntü geri gelmiþ gibi
    -emu kèy bölümüne girince nagravision casý üstünde oluþan donmalar sanýrým giderildi defalarca kez giriþ çýkýþ yaptým donma olayýna rastlamadým
    alýntý olduðunu yazsaydýnýz bari
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý SUNNY Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    alýntý olduðunu yazsaydýnýz bari
    ne demek istediðinizi tam anlayamadým ama þunu balirteyim sizi tanýyormuyum yoksa bu iþi sizmi öðrettiniz bana bunuda bi açýklýða kavuþturursanýz. tam anlamýþ olacaðým.
    birþeyin alýntý olup olmadýðýný bilemilecek durumdayým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart saygýlar!

Alýntý f47xfenerli Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne demek istediðinizi tam anlayamadým ama þunu balirteyim sizi tanýyormuyum yoksa bu iþi sizmi öðrettiniz bana bunuda bi açýklýða kavuþturursanýz. tam anlamýþ olacaðým.
    birþeyin alýntý olup olmadýðýný bilemilecek durumdayým
    fenerli ustam çektin fotokopiyi bizi uyutuyorsun saygýlar ustam þaka bir yana kendine çok iyi bak böyle þeylerede takýlma isteyen istediðini söylesin senin çizgin belli yaptýklarýn ortada geriside boþ zaten

Kullanýcý Bilgi Menüsü

peki benim yasal d.t üyeliðim kartým var önceki yazýlýmlar sorun çýkarýyordu bunda varmý ayný sorun kanal donuyordu yayýn kesilip tekrar geliyordu çözmede sýkýntýlar oluyordu bu yazýlmda bunlar giderildimi acaba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri