yakalayanlar kına yaksın.
yakalayanlar kına yaksın.
yapanlara helal olsun bence bu paralı yayın yapan kanallar bunu hak ediyor d-smart da güya parasız yayın yapacaktı şimdi kontur kartları çıkarmış
sistem aslında cok ucuza maloluyor ama para kazanmaya basladıktan sonra işleri buyutuyorlar neyse yakalanmıslar işte
bu olay dogrudur
illegal olaylara karıştınmı başına geleceklerede katlanacaksın
Haber için verdigin kaynak hep böyle haberlerle karşımıza cıkıyo ama nedense haberi bir ajanstan almamış ve verdigin kaynak hiçbir haber ajansına üye degil.......
Ayrıca Eger haber doğru ise bile bu haber en azında korkutmak için Showtv,Akşam,Sky Türk gibi yayın organlarında en azında çıkardı haber olarak....
Birde Kaynak verilen siteye gittigimde D-Smart'ında çözdügünü söyüyo videoguard sistemi suan itibariye çözülemiyo.......:49:
Yanlışım varsa düzetin....![]()
şöyle birşey var.
Emu da illegal birşey kart paylaşımı da
Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo
Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar
İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü
İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............![]()
![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri