REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
24 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Şifreli TV Yayınlarını Şifresiz Satan Şebeke Yakalandı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yakalayanlar kına yaksın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hayatiki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yakalayanlar kına yaksın.
    Merhaba neden böyle söylüyorsunuz arkadaşım hırsızlık suç değilmi bu bir çeşit hırsızlık değilmi yada sizce öyle değilmi Saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı scob Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    okumadınmı hizmeti alanlar genelde yurtdışındaymış.onlarda parasızsa burdakiler ölsünler o zaman.
    merhaba yurtiçindede var arkadaşım 800-1200 ytl arasında para verip alıyorlar alanlarında bir çoğu gelir düzeyi oldukça iyi yani bu illegal sistem garibanlara hitap etmiyor sizin anlayacağınız saygılarımla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapanlara helal olsun bence bu paralı yayın yapan kanallar bunu hak ediyor d-smart da güya parasız yayın yapacaktı şimdi kontur kartları çıkarmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sistem aslında cok ucuza maloluyor ama para kazanmaya basladıktan sonra işleri buyutuyorlar neyse yakalanmıslar işte

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu haber gerçegi yansıtmıyor olabilir.Korkutmak amaçlı

Birde bunu yapmak kolay ama ispatlamak zor tabi dogru ise dt nin team iyi çalışmış
    bencede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu olay dogrudur
    illegal olaylara karıştınmı başına geleceklerede katlanacaksın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Haber için verdigin kaynak hep böyle haberlerle karşımıza cıkıyo ama nedense haberi bir ajanstan almamış ve verdigin kaynak hiçbir haber ajansına üye degil.......

Ayrıca Eger haber doğru ise bile bu haber en azında korkutmak için Showtv,Akşam,Sky Türk gibi yayın organlarında en azında çıkardı haber olarak....

Birde Kaynak verilen siteye gittigimde D-Smart'ında çözdügünü söyüyo videoguard sistemi suan itibariye çözülemiyo.......:49:

Yanlışım varsa düzetin....

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şöyle birşey var.

Emu da illegal birşey kart paylaşımı da

Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo

Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar

İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şöyle birşey var.

Emu da illegal birşey kart paylaşımı da

Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo

Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar

İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü
    İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri