REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Şifreli TV Yayınlarını Şifresiz Satan Şebeke Yakalandı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şöyle birşey var.

Emu da illegal birşey kart paylaşımı da

Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo

Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar

İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı badtempered Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    şöyle birşey var.

Emu da illegal birşey kart paylaşımı da

Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo

Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar

İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü
    İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ultra-mehmet Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............
    ben size söyledim.

Yanlız endişe edilicek şey burada iki farklı ücret ödenicek

Türk Telekom Vdsl 2 ücreti + İp Tv hizmeti saglayıcısı

ve bunlarda tuzlu işler olucagı kesin fakat yaygınlaştıkca kullanılır duruma gelicek

Çünkü alt yapı hizmeti için çok yüksek bedeller ödeniyor.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri