İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............![]()
![]()
İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............şöyle birşey var.
Emu da illegal birşey kart paylaşımı da
Bunu türkiyide üç beş kişi yapmıyo
Ve dünyanın bazı ülkelerinde bu durum sıradan bir hal aldı gidiyo bizim dt tanıtım amaçlı iki saat açık yapsa ortalık inliyor gerçe açtıklarıda yok ama insanları illegale itiyolar sonra efenim benim yayınlarımı korsan izliyorlar
İp Tv türkiyede yakında yaygınlaşcak (Şu an büyük şehirlerimizde alt yapı hazırlanıyor) görücem ben o zaman kablolu tv yi D-Smart ve Digitürk ü![]()
![]()
İp tv gelecegi konusunda haberler var ve İp tv'yi araştırdım ve heycanlandım tv de devrim niteligi taşıyo bu İptv size sunu söyleyebirim Digitürk'ten ve D-smart'tan kıncımızı çıkarma zamanı yaklaşıyo............![]()
![]()
ben size söyledim.
Yanlız endişe edilicek şey burada iki farklı ücret ödenicek
Türk Telekom Vdsl 2 ücreti + İp Tv hizmeti saglayıcısı
ve bunlarda tuzlu işler olucagı kesin fakat yaygınlaştıkca kullanılır duruma gelicek
Çünkü alt yapı hizmeti için çok yüksek bedeller ödeniyor.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri